• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες OPEN: Μάχες σε μια ωραία κατηγορία
Ο Θανάσης Παπαθανασίου νικητής με R6!
Νέα 06/10/2011 - 22:26

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός  Σ.O.A.M.

 

Η ΟΡΕΝ είναι μια ωραία κατηγορία, για πιο χαλαρούς, πιο “ερασιτέχνες” και αδύναμους οδηγούς στο να κυνηγήσουν τις Πρωταθληματικές κατηγορίες. Πολλές οι συμμετοχές και στις Σέρρες και συναγωνισμός σε όλες τις θέσεις, σε έναν αγώνα που είχε σασπένς.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου (φωτ. 1) που κέρδισε, ξεκίνησε άσχημα και από την 7η θέση, κάνοντας έναν αλάνθαστο αγώνα, ανέβηκε σιγά – σιγά και η Yamaha R6 στα πίσω κομμάτια της πίστας πέρασε όλους τους συναθλητές του, για να πάρει την πρωτοπορία δύο γύρους πριν το τέλος των 13 που διαρκούσε ο Αγώνας. Πήρε λοιπόν τη νίκη απέναντι και σε πιο δυνατές μοτοσυκλέτες με τον 2ο ταχύτερο γύρο με 1:25.543, δίνοντας μεγάλη χαρά και στον Πρωταθλητή Σάκη Σινιώρη που τον προπονεί.

Στην 2η θέση ο Βαγγέλης Σαπουνάς (φωτ. 2) που σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα με 1:25.374, πάνω στην Suzuki GSX-R1000 και πολύ κοντά του 3ος ο Μάρος Μεσσήνης (φωτ. 3) με μια ακόμη R6, δείχνοντας ότι τελικά και τα 600αρια μπορούν να κάνουν κορυφαίες επιδόσεις ανάλογες με αυτές των 1000αριών.

Ο Άρης Κουτσουμπάκης πήρε την 4η θέση και βρέθηκε κοντά στο βάθρο, ενώ ένας από τους πρωταγωνιστές, ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Γιάννης Κριελέσης (φωτ. 4) με την όμορφη Honda CBR1000RR έπεσε στον 7ο γύρο και δυστυχώς κτύπησε το πόδι του. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση.

Ωραία μάχη και για την 5η θέση (φωτ. 5) με τους Ταπάσκο, Αχτύπη, Μπούρο, Τασσόπουλο, Μαρμαρά να τερματίζουν με μικρή διαφορά. Την δεκάδα έκλεισε ο Χρήστος Μπουζούκης.  

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Αναποφάσιστος ακόμα ο Marquez για την MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Δεν είναι πρόβλημα το carbon»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα