• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Ατυχία για την Georgopoulos Racing
Και οι 2 οδηγοί εκτός αγώνα
Νέα 05/10/2011 - 23:29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Το 3ήμερο στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας ΕΚΟ Racing, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών η ομάδα (προσπάθησε ) να συμμετάσχει στις κατηγορίες OPEN και SS600.

O καιρός ιδανικός όπως και προετοιμασία οδηγών και μοτοσικλετών. Η θεά τύχη ομως είχε άλλα σχέδια. Στις ελεύθερες δοκιμές η μοτοσικλέτα του Γκούβα παρουσίασε ένα τεχνικό πρόβλημα και παρ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του αρχιμηχανικού και Πρωταθλητή Άκη Γεωργόπουλου, λόγω μη άμεσης διαθεσιμότητας συγκεκριμένου ανταλλακτικού στο ψυγείου λαδιού δεν ήταν δυνατόν να πάρει χρόνο στα χρονομετρημένα του Σαββάτου κ έτσι δεν πήρε μέρος στον αγώνα.

Η ατυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί! Ο Καριπίδης μετά από μιά καλή εμφάνιση στα χρονομετρημένα του Σαββάτου στήθηκε στην εκκίνηση του αγώνα πανέτοιμος για ένα καλό αγώνα. Στο τέλος όμως του γύρου προθέρμανσης λίγο πριν στηθεί ο τελευταίος αναβάτης του grid με μιά αψυχολόγητη και με χαρακτηριστική απειρία κίνηση, με έναν απότομο ελιγμό έπεσε, χτυπώντας τον Καριπίδη στο χέρι διακόπτοντας τον αγώνα, και παρ όλες τις πρώτες βοήθειες που έλαβε και ενώ η κάκωση δεν ήταν σοβαρή, κατέστει αδύνατον να λάβει μέρος καθώς πονούσε.

Καριπίδης ΟΡΕΝ
Καριπίδης ΟΡΕΝ

Ευχόμαστε να είναι οι τελευταίες ατυχίες που συναντήσαμε.

Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν στον αγώνα και σας καλούμε στον 6ο και τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος ΕΚΟ ΣΟΑΜ στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 22-23.09.2011.

 

Οι οδηγοί της Georgopoulos Racing Team:

Κατηγορία ΟΡΕΝ

Καριπίδης Κωνσταντίνος (Suzuki GSXR1000 K8)

- Φυσιοθεραπευτής

- Διευθ. Σύμβουλος εταιρίας ιατρικών ειδών

Υποστηρικτές: NEPHROTECH – GEORGOPOULOS

 

Κατηγορία Supersport 600

Γκούβας Νικόλαος (Triumph Daytona 675)

– Ψυχίατρος

Υποστηρικτές: GEORGOPOULOS - ERMAX - TRIUMPH ATHENS CENTRAL 77 - MIKEL COFFEE COMPANY - IRC - LLS RACING -DENTALCENTER.GR - GOLD FREN-CARDIOLOGIA.GR

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Τα φώτα καθυστέρησαν περισσότερο»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK, Φωτογραφικό: Οι Κυρίες στο Magny Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα