• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ: Μπουρος Ιωαννης Monster Energy Team Peristeras
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ
Νέα 29/09/2011 - 23:43

ΚΥΡΙΑΚΗ (11/9/11) - ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ 

Η μέρα ξεκίνησε καλά, στο Warm Up ήμουν στην 5η θέση και ο χρόνος μου ήταν πολύ κοντά στον χθεσινό. Ο αγώνας δεν διήρκησε πολύ. Έκανα μια καλή εκκίνηση και έφτασα στην 5η θέση μέχρι την Κ1 αλλά ένας αναβάτης με εμβόλισε και είχα πτώση. Ήθελα να συνεχίσω αλλά είχε σπάσει η γκαζιέρα κι εγκατέλειψα. Είναι μεγάλο κρίμα γιατί δούλεψε σκληρά όλη η ομάδα από την Παρασκευή για να στήσουμε τη μοτοσικλέτα αλλά και μετά την πτώση για να την επισκευάσουμε. Τι να πω; αυτά έχουν οι αγώνες κι ελπίζω στον επόμενο να τα πάμε καλύτερα! 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ (10/9/11) - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 8η ΘΕΣΗ  -  1:02.903

Ο μηχανικός μου Βέλλιος Νιδριώτης έφτιαξε τη μοτοσικλέτα, μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα και ο Προκόπης Μπίμπικας βοήθησε στην επισκευή κάποιον εξαρτημάτων. Όταν φτάσαμε στην πίστα είδαμε ότι είχαμε σπασμένο καπάκι κινητήρα (βολάν) και έτσι αρχίσαμε πάλι να επισκευάζουμε. Έχασα τα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά μπήκα στα πρώτα χρονομετρημένα. Το καπάκι έχανε λάδια κι έτσι αναγκάστηκα να βγω έξω. Με τη βοήθεια του κ.Μεϊμάρη που μας δάνεισε καπάκι βολάν έτρεξα στα δευτέρα χρονομετρημένα αλλά λόγω ζέστης και πόνου από την χθεσινή πτώση δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο από τα πρώτα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (9/9/11) - ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Σήμερα ξεκινήσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει στο τελευταίο μας test και οι χρόνοι ήταν γρήγοροι από την αρχή. Βάλαμε ένα καινούργιο λάστιχο για να ήμαστε 100% σίγουροι ότι θα δουλέψουν οι ρυθμίσεις στον αγώνα και τα δοκιμαστικά! Από την 3η είσοδο μου στην πίστα είχα χρόνους στο 1:02.7 και στο τέλος της ημέρας είχα σημειώσει χρόνο 1:02.23 κάτι που με έκανε χαρούμενο για λίγο. Όταν έκοψα ρυθμό για να βγω στα paddock καθώς είχαμε ολοκληρώσει τις δοκιμές, πάτησα εκτός αγωνιστικής γραμμής στην Κ1 και είχα μια πτώση με αποτέλεσμα να πάθει μεγάλη ζημία η μοτοσικλέτα μου. Δεν ξέρω αν θα λάβουμε μέρος στον αγώνα. Η ομάδα μου δουλεύει πυρετωδώς για να την επισκευάσει!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Ricky Carmichael στην Αθήνα !!!

« Προηγούμενο άρθρο

Ito: «Θέλω να χαρίσω χαμόγελο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα