• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph Tiger 1050 ABS S.E.: Αναβάθμιση και νέο look
Νέα χρώματα και γραφικά για τη δημοφιλή μοτοσυκλέτα
Τεστ-Μοντέλα 27/09/2011 - 16:17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για το 2012, η Triumph παρουσιάζει την δημοφιλή Tiger 1050 ABS S.E. με νέα σπoρ εμφάνιση, αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, νέα χρώματα και γραφικά. Η Tiger 1050 ABS S.E. παρουσιάζεται με αναβαθμισμένη ανάρτηση που συνίσταται στον επανασχεδιασμό με νέα χαρακτηριστικά απόσβεσης εμπρός και πίσω και με νέο ισχυρότερο ελατήριο πίσω. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερος έλεγχος κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα με συνεπιβάτη, και με μειωμένο βύθισμα κατά το φρενάρισμα.

 

Για την καλύτερη εκμετάλλευση της αναβαθμισμένης ανάρτησης, τοποθετήθηκε ένα νέο αλουμινένιο τιμόνι «fatbar» σε μαύρο χρώμα κατά 20mm χαμηλότερα από το προηγούμενο, τοποθετώντας τον αναβάτη σε μία σαφώς πιο σπορ θέση οδήγησης. Νέα γραφικά, όμοια στον σχεδιασμό με αυτά στα μοντέλα Speed Triple και Street Triple, κοσμούν το φέρινγκ του μοντέλου 2012 Tiger 1050 ABS S.E. με ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων που πλέον είναι σε μαύρο χρώμα, τονίζοντας την μοντέρνα εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Συγκεκριμένα οι τροχοί, η βάση του πίσω γραναζιού και οι δαγκάνες φρένων έχουν πλέον μαύρη βαφή και συνοδεύονται από τις βάσεις των μαρσπιέ σε απόχρωση γραφίτη, ενώ τα τελικά των εξατμίσεων έχουν πλέον βουρτσισμένο finish.

 

H Tiger 1050 ABS S.E. είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, κόκκινο, λευκό μεταλλικό και σε συνδυασμό ματ μαύρο/ματ ανθρακί. Η μοτοσικλέτα διατηρεί τα στάνταρτ εργοστασιακά αξεσουάρ, όπως χούφτες, κεντρικό στάντ και πλαινές βαλίτσες.

 

Η Tiger 1050 ΑBS S.E. είναι διαθέσιμη στην χώρα μας από 26/9/2011 και η τιμή της παραμένει στα 12.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της διετούς εργοστασιακής εγγύησης χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

 

TRIUMPH ATHENS CENTRAL 77

Μιχαλακοπούλου 77, Αθήνα, τηλ.: 210-77.70.079.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Integra

Χορηγοί