• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Οπισθοδρομούμε»
Αναφέρθηκε στην επίδοσή του στην Ισπανία
Νέα 20/09/2011 - 12:23

Ο Nicky Hayden έκανε μια καλή εκκίνηση στην Αραγονία αλλά τελικά τερμάτισε στην έβδομη θέση, έπειτα από μια έντονη μάχη με τον Hector Barbera η οποία διήρκεσε ως την τελευταία στροφή του αγώνα. Ωστόσο, βάσει του χρόνου που έκανε, στον φετινό αγώνα ήταν κατά 25 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν που είχε πέρσι όταν είχε ανέβει στο βάθρο.

Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati δήλωσε σχετικά:

«Είναι σαφές ότι δεν κάνουμε κάποια αξιοσημείωτη πρόοδο. Όλοι δουλεύουμε σκληρά αλλά ειλικρινά αντί να βελτιωνόμαστε, οπισθοδρομούμε. Έκανα μια καλή εκκίνηση και τα πήγα καλά στην αρχή του αγώνα. Γνωρίζαμε ότι τα ελαστικά θα ήταν θέμα και έπεσε η απόδοσή μου έπειτα από τους πρώτους γύρους. Δεν είχα καλή πρόσφυση και δεν μπορούσα να στρίψω σωστά την μοτοσυκλέτα. Σε κάποια σημεία της πίστας τα πήγαινα καλά αλλά, σε σύγκριση με άλλους αναβάτες, έχανα χρόνο στην τελευταία στροφή. Ήλπιζα να παραμείνω κοντά στο δεύτερο γκρουπ οδηγών αλλά δεν ήταν εφικτό.

Θα ήθελα να ανταγωνιστώ με τον Bautista στον τελευταίο γύρο επειδή είχε έναν καλό ρυθμό αλλά πάλευα με τον Barbera και τελικά δεν μπόρεσα. Ήταν ατυχία επειδή ερχόμενοι στην Αραγονία ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά, ήταν ο πρώτος αγώνας που τερμάτισα κανονικά με την GP11.1, καθώς στην Ινδιανάπολη μόλις που κατάφερα να πάρω βαθμούς. Ελπίζω να συλλέξαμε στοιχεία που να μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον» κατέληξε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

Αbraham: «Θα είμαι στην Ιαπωνία»

« Προηγούμενο άρθρο

Άτυχος ο Elias στην Αραγονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA