• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Smith στην MotoGP από το 2013
Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Yamaha Tech 3
Νέα 19/09/2011 - 13:41

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Yamaha Tech 3 γνωστοποίησε την παραμονή του Bradley Smith στην ομάδα ως το 2014. Ο 20χρονος Βρετανός αναβάτης της Moto2 θα παραμείνει στην ενδιάμεση κατηγορία και την επόμενη χρονιά και από το 2013 θα ενταχθεί στην MotoGP. Εκτός από αυτόν, συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψε και ο Xavier Simeon, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Moto2 την επόμενη χρονιά.  

 

O Smith δήλωσε έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας η οποία έγινε στο περιθώριο του αγώνα της Αραγονίας:

«Είμαι ενθουσιασμένος από την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου με την Tech 3 και ανυπομονώ να συνεχίσω την εξαιρετική σχέση που έχουμε από το 2011 με τον Herve (Poncharal), με τον επικεφαλής της ομάδας Tom Jojic αλλά και με όλη την ομάδα. Όλοι τους έχουν μεγάλο πάθος για τους αγώνες. Η αφοσίωσή τους και η επιθυμία τους με έπεισαν να πάω στην Tech 3 το 2011 και η παραμονή μου σε αυτή ως το τέλος του 2014 είναι ιδανικό σενάριο. Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι σε αυτή θα εξελιχθεί η καριέρα μου.

Ήταν κολακευτικό το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Moto2 για εμένα, όμως δεν μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να πάω στη MotoGP το 2013. Μου φαίνεται απίστευτο ότι σε περίπου ένα χρόνο από τώρα θα οδηγώ την Yamaha των 1000cc. Δούλεψα σκληρά για πολλά χρόνια για να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία και σκοπεύω να την αρπάξω. Η Tech 3 μου έδωσε την ευκαιρία να πάω στην MotoGP και είναι τιμή μου σε αυτή την περίοδο της καριέρας μου.

Η απόφασή μου να παραμείνω στην Μoto2 ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου αλλά πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα παλέψουμε για το Πρωτάθλημα».

 

Με τη σειρά του ο Herve Poncharal, Τeam Manager της ομάδας, είπε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά επιβεβαιώνω ότι η Tech 3 υπέγραψε τριετή συμφωνία με τον Bradley Smith. Χωρίς αμφιβολία, εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και που θα του επιτρέψουμε να εκπληρώσει το όνειρό του να αγωνιστεί στην MotoGP.

Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον του, τις ικανότητές του και είναι πολύ καλό που θα είναι μαζί μας ως το 2014. Στην Moto2 έδειξε τις ικανότητές του φέτος, σε μια δύσκολη κατηγορία όπου το ταλέντο παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα αποτελέσματα. Ένας ακόμα χρόνος σε αυτή θα τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και να κάνει το βήμα προς την ΜotoGP. Είμαι σίγουρος ότι η μακρόχρονη αφοσίωσή του στην Tech 3 θα έχει αποτέλεσμα. Επίσης χαίρομαι που υπογράψαμε συνεργασία με τον Xavier Simeon. Και αυτός έδειξε πολλά υποσχόμενος το 2011 και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά θα παίρνει συνέχεια βαθμούς.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner θα πάει στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Φωτογραφικό: «Χαμογελάστε, Κυρίες μου!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα