• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Rossi: Είμαστε απογοητευμένοι και ανήσυχοι
Έχει όμως πίστη στην Ducati για το μέλλον
Νέα 19/09/2011 - 00:16

Ο Valentino Rossi πέρασε έαν δύσκολο απόγευμα στην πίστα της Aragon και όχι απαραίτητα επειδή ξεκίνησε από τα πιτς! 

“Ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας, αν και μιλώντας για τις προσδοκίες μας θα μπορούσαμε να πάμε λίγο καλύτερα από ότι κάναμε. Χρησιμοποιήσαμε το χθεσινό setup αλλά ατυχώς στον αγώνα το πίσω λάστιχο γλιστρούσε πολύ περισσότερο από ότι στις δοκιμές. Είχε σχεδόν τελειώσει όταν έπιανα τον Nicky και τους οδηγούς που έδιναν μάχη μαζί του. Λέγοντας αυτό δεν είμαστε ακόμη εκεί που θα έπρεπε. Δουλεύουμε σε μερικά διαφορετικά μπροστινά με λύσεις για το άμεσο μέλλον και σε άλλα με μεγαλύτερο βάθος χρόνου και αυτό ελπίζω ότι μπορεί να φέρει περισσότερες ουσιαστικές βελτιώσεις. Θα δούμε το τι θα πει το εργοστάσιο. Προς το παρόν είμαστε αρκετά μακριά και με δεδομένο ότι ο χρόνος είναι ο εχθρός μας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στην εξέλιξη στην διάρκεια των αγώνων”, είπε ο Rossi σχολιάζοντας την γενικότερη δύσκολη κατάσταση της ομάδας.

 

“Δεν ξέρω αν χρειάζεται ένα νέο πλαίσιο, ποιό είναι το καλύτερο υλικό ή αλλιώς δεν είμαι εγώ που πρέπει να γνωρίζω, δεν είμαι μηχανικός. Έχουμε ένα χρόνο και μισό για να λύσουμε το πρόβλημα, ελπίζω να το πετύχουμε το συντομότερο δυνατό”, συμπλήρωσε απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν πρέπει η Ducati να αλλάξει τελείως φιλοσοφία σχεδιασμού.

 

“Δουλεύουμε πολύ σε διαφορετικούς δρόμους, έχουμε διαφορετικές ιδέες, πήραμε την απόφαση να δοκιμάσουμε πράγματα που χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να αξιολογηθούν, αλλά δεν έχουμε πολλά αποτελέσματα. Είμαστε απογοητευμένοι και ανήσυχοι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε γρηγορότερα”, κατέληξε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής.

 

Από την πλευρά του ο Vittoriano Guareschi, ο Team Manager της ομάδας είπε:

“Ο Αγώνας ήταν πολύ δύσκολος για μας, αλλά επίσης σημαντικός γιατί ξεκινήσαμε ένα project που ενώ μας έδωσε μια ποινή για τον Valentino, είναι επίσης ένα από τα πρώτα στάδια στην κατεύθυνση της εξέλιξης της Desmosedici. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο για έναν οδηγό να ξέρει ότι θυσιάζει τις πιθανότητες για μια καλύτερη απόδοση και αυτό μας δίνει τεράστιο κίνητρο στο να επιταχύνουμε τη δουλειά μας όσο γίνεται. Ο Nicky και η ομάδα του επίσης προσπαθούν πολύ να πάρουν όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται από την GP11.1 που παρά το ότι δεν ένα τα νέα μέρη στο μπροστινό, είναι ακόμη μια νέα μοτοσυκλέτα, με πολλά περιθόρια βελτίωσης, όσον αφορά το setup”.

 

Από τη μεριά του ο Valentino σχολίασε:

“Δεν ξέρω τι έχουμε ακόμη στην “αυλή” μας από τώρα μέχρι το τέλος της περιόδου. Ωστόσο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους τελευταίους αγώνες για να μαζέψουμε δεδομένα για την επόμενη χρονιά. Αλλά ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon φωτογραφικό: Η πτώση του Abraham

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχαιρέτησαν τον Capirossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA