• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 125cc Αγώνας: Νικητής ο Terol
Κέρδισε με σχετική άνεση
Νέα 18/09/2011 - 14:08

Ο Nicolas Terol (Βankia Αspar) ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία στον αγώνα των 125cc στην Αραγονία. Ο Ισπανός αναβάτης εκκίνησε καλά, τέθηκε επικεφαλής και δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας, ώστε κανείς από τους υπόλοιπους αναβάτες να μην μπορεί να τον απειλήσει. Έτσι πήρε την όγδοη νίκη του φέτος και αύξησε τη βαθμολογική διαφορά του από τους υπόλοιπους.

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε επηρέασε κάπως την προσπάθεια των αναβατών αλλά τελικά ο Terol φάνηκε να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Δεύτερος τερμάτισε ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφρά 6.771 δευτερόλεπτα από τον Ισπανό και αυτό δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας. Ο Γάλλος αναβάτης δεν εκκίνησε καλά αλλά κατάφερε να βρει έναν καλό ρυθμό και να βρεθεί να μάχεται έντονα για τη δεύτερη θέση του βάθρου με τον Hector Faubel (Bankia Aspar).

Η πίεση του Zarco είχε αποτέλεσμα καθώς στην τελευταία στροφή του αγώνα ο Faubel έχασε το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα να πέσει και να εγκαταλείψει. Η διαφορά του Zarco από τον πρώτο ήταν 6.771 δευτερόλεπτα.

 

Από αυτή την εξέλιξη (πτώση του Faubel) επωφελήθηκε και ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team), ο οποίος τερμάτισε τρίτος με διαφορά 18.929 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol. Ο μικρός Ισπανός οδηγός έκανε έναν μοναχικό αγώνα, χωρίς να απειλήσει ή να απειληθεί.

Αντιθέτως, έντονη ήταν η μάχη για την τέταρτη και πέμπτη θέση μεταξύ των Luis Salom (RW Racing GP), Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) και Louis Rossi (Matteoni Racing). Τελικά, ο Salom ήταν τέταρτος, αφήνοντας πίσω του τον Vasquez, ενώ ο Louis Rossi έπεσε στον έκτο γύρο του αγώνα και εγκατέλειψε.

 

Ενδιαφέρον είχε η μάχη για την έκτη, την έβδομη και την όγδοη θέση όπου τερμάτισαν αντίστοιχα οι Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) και Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) καθώς η μεταξύ τους διαφορά ήταν ελάχιστη. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Adrian Martín (Bankia Aspar) και Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport).

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Jasper Iwema (Ongetta-Abbink Metaal) έπεσε και εγκατέλειψε ενώ ο Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta) έπεσε, κατάφερε να συνεχίσει, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λίγο πριν τον τερματισμό.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 Αγώνας: Πρώτος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Οι Κυρίες στην Αραγονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα