• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi θα πάει στο Motegi
Το ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου
Νέα 16/09/2011 - 10:01

Ο Valentino Rossi αποφάσισε τελικά να πάει στο Motegi και να λάβει μέρος στο Ιαπωνικό Grand Prix, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Αραγονία. Έτσι έβαλε τέλος σε μια πολύμηνη διαδικασία στην οποία δεν είχε καθορίσει τι θα κάνει.

Η απόφασή του θεωρείται καταλυτική καθώς αναμένεται να επηρεάσει τη στάση πολλών που αμφιταλαντεύονται ακόμα εάν θα παραβρεθούν στην Ιαπωνία ή όχι.  

Συγκεκριμένα ο Rossi δήλωσε:  

«Θα πάω στην Ιαπωνία για τον αγώνα. Όλες οι έρευνες είναι αρνητικές (δεν υπάρχει κίνδυνος ραδιενέργειας). Φαίνεται ασφαλές γι΄αυτό και πάω να αγωνιστώ στο Motegi».

Η ομάδα της Ducati είχε στείλει στα τέλη Αυγούστου άλλη ανεξάρτητη εταιρία μετρήσεων (από αυτήν που είχε στείλει η DORNA), η οποία μέτρησε ανεκτά επίπεδα ραδιενέργειας. Όμως συμβούλεψε την ομάδα να μην χρησιμοποιήσει τοπικό νερό, ούτε για το ντουζ! Έτσι η Ducati έχει παραγγείλει 2,500 λίτρα νερό και βέβαια το φαγητό όλων από εταιρία που θα το εισάγει στην Ιαπωνία! 

 

Θυμίζουμε ότι η Yamaha έχει ανακοινώσει ήδη πως όλοι οι οδηγοί της θα είναι εκεί. Πάντως ο Casey Stoner παραμένει ακόμα αναποφάσιστος για το τι θα πράξει αλλά δηλώνει ότι θα ενημερωθεί περισσότερο και έπειτα θα αποφασίσει.

Επόμενο άρθρο »

Δελτίο Τύπου: "TT3D: Αδρεναλίνη στο Κόκκινο"

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo 2ος στην λίστα των Ισπανών οδηγών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα