• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eπιτυχής η δοκιμή της Yamaha των 1,000cc
Έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή της
Νέα 06/09/2011 - 09:58

Οι χτεσινές δοκιμές στην πίστα του Misano με την μοτοσυκλέτα των 1,000cc πήγαν πολύ καλά για την ομάδα της Yamaha. Ο Jorge Lorenzo συμπλήρωσε 60 γύρους και σημείωσε καλύτερο χρόνο 1:33.7 ενώ ο Ben Spies συμπλήρωσε 74 γύρους και έκανε χρόνο 1:34.3. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν έπειτα από τις δοκιμές:  

 

Jorge Lorenzo:

«Οι δοκιμές εδώ ήταν λίγο πιο δύσκολες από αυτές που κάναμε στο Brno, που είναι μια πιο γρήγορη πίστα. Το Misano είναι πιο αργή και η διαφορά μεταξύ των μοτοσυκλετών 800cc και 1,000cc είναι μικρότερη. Είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως το οδηγικό στυλ που πρέπει να έχεις. Κάναμε σημαντική πρόοδο μέσα σε λίγες ώρες και η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον.

Δουλέψαμε με τα ηλεκτρονικά για να βελτιωθούμε στο φρενάρισμα αλλά κυρίως προσπάθησα να συνηθίσω το οδηγικό στυλ που απαιτεί η μοτοσυκλέτα και την προσαρμόσω στο δικό μου.»

 

Ben Spies:

«Οδηγήσαμε την ίδια μοτοσυκλέτα που ήταν και στο Brno όμως αλλάξαμε κάποια πράγματα και δουλέψαμε πολύ με τα ηλεκτρονικά. Το Misano είναι πιο σφιχτή πίστα (από το Brno) και έτσι είναι συχνότερο το φαινόμενο να κάνει “σούζα” η μοτοσυκλέτα και να γλιστράει ο πίσω τροχός. Ευχαριστήθηκα την οδήγηση της “χιλιάρας” και κινήθηκα γρήγορα καθώς έκανα μερικούς πολύ καλούς γύρους. Οι μηχανικοί μας έχουν πλέον πολλά δεδομένα για να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλή και ανυπομονώ να αγωνιστώ με αυτήν.»

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε ένα μικρό, ερασιτεχνικής λήψης, βίντεο από τις δοκιμές του Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Melandri: «Θα μπορούσαμε να σκοτωθούμε»

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ινδιανάπολη παραμένει ως το 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα