• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτιώσεις στην Ducati
Έπειτα από τις δοκιμές στο Brno
Νέα 16/08/2011 - 11:14

Στην Ducati, οι δοκιμές στην Τσεχία επικεντρώθηκαν στην GP11.1. Ο Valentino Rossi συμπλήρωσε συνολικά 74 γύρους στην πίστα και αφιερώθηκε κυρίως στην αξιολόγηση διάφορων ρυθμίσεων της ανάρτησης και στην κατανομή του βάρους ώστε να συλλέξει στοιχεία που θα είναι χρήσιμα για την μοτοσυκλέτα του 2012.

Ο Nicky Hayden, ο οποίος συμπλήρωσε συνολικά 78 γύρους στην πίστα, οδήγησε για λίγο την GP11 και στη συνέχεια δούλεψε πάνω στην GP11.1. Οι δύο αναβάτες της Ιταλικής ομάδας δήλωσαν σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Ήταν μια γεμάτη ημέρα, όχι μόνο επειδή κάναμε σχεδόν 75 γύρους αλλά επειδή δοκιμάσαμε πολλές αλλαγές σε πολλούς τομείς. Δεν είναι εύκολο να οδηγείς όταν συμβαίνει αυτό και απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση. Εφαρμόσαμε κάποιες νέες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε περαιτέρω. Επίσης, με το βλέμμα στο μέλλον, δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, στην κατανομή του βάρους και εφαρμόσαμε και κάποιες λύσεις που ήταν περίεργες για να καταλάβουμε καλύτερα την GP11.1.

Θα έλεγα ότι ήταν μια αποτελεσματική ημέρα, έστω κι αν θυσιάσαμε τη βελτίωση της απόδοσης της μοτοσυκλέτας επειδή είχαμε άλλους στόχους. Επίσης δοκιμάσαμε τα νέα ελαστικά της Bridgestone και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.»

 

Nicky Hayden:

«Όλα πήγαν καλά σήμερα. Το πρωί οδήγησα για λίγο την GP11 και αμέσως πήρα την GP11.1. Ήμουν γρήγορος από την αρχή και κινήθηκα γρηγορότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλοι στην ομάδα δουλέψαμε σκληρά. Μου άρεσε η μοτοσυκλέτα και ήταν ωραίο να τη βλέπεις να βελτιώνεται και σκοπεύω να την οδηγήσω στην Ινδιανάπολη. Η αδερφή μου παντρεύεται αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό σημαίνει ότι θα περάσω πολύ όμορφα στις επόμενες δύο εβδομάδες.»

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: «Δεν πάω σε ομάδα CRT ή στην Moto2»

« Προηγούμενο άρθρο

Θετική αποτίμηση στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA