• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Ο Σίσσης έπεσε στην τελευταία στροφή!
Αυτοκαταστροφικός ο 16χρονος Ελληνο-Αυστραλός
Νέα 14/08/2011 - 20:19

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Θανάσης Σίσσης σήμερα θα μπορούσε να είχε κάνει τον καλύτερο αγώνα της ζωής του! Μετά από 13 γύρους εκπληκτικής μάχης, τη στιγμή που το χρειαζόταν έκανε τον ταχύτερο γύρο εκείνη τη στιγμή και ξέφυγε με διαφορά ένα δευτερόλεπτο από το γκρουπ των 12 οδηγών που ήταν όλοι σε διαφορά ενός δευτερολέπτου μεταξύ τους!

Σε αυτόν τον τελευταίο γύρο του 13ου και προτελευταίου αγώνα της χρονιάς, όλα έδειχναν ότι ο δικός μας θα έπαιρνε την 5η φετινή του νίκη, θα αύξανε τη διαφορά του στους 20 βαθμούς και θα ήθελε μια 11η θέση για να πάρει το Πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα στο Misano. Η ομάδα στον τοίχο των πιτς πανηγύριζε καθώς ο Θανάσης ανέβαινε με διαφορά πρώτος την τελευταία ανηφόρα της πίστας και έμπαινε στο τελευταίο εσάκι.

Όμως οι αγώνες πάντα τελειώνουν με το πέσιμο της καρό σημαίας και αυτός ο νόμος που ξέρουν όλοι οι αγωνιζόμενοι λειτούργησε με το χειρότερο τρόπο για τον Σίσση, που έπεσε από high-side ακριβώς στην τελευταία στροφή, 100 μέτρα πριν την γραμμή τερματισμού!

«Δεν κατάλαβα ότι είχα κάνει διαφορά, δεν μπορούσα να κοιτάξω πίσω, γιατί αν ήταν οι άλλοι εκεί θα έχανα θέσεις και έτσι έκανα το λάθος», είπε ο οδηγός με το Ν.61.

 

Ο Γάλλος Alan Techer κέρδισε τον Αγώνα, ο αντίπαλος στο Πρωτάθλημα, ο Ιταλός Lorenzo Baltassarri κέρδισε μια θέση με την πτώση αυτή και τερμάτισε 6ος και τώρα πάει στο Misano με πλεονέκτημα 6 βαθμών. Πρέπει λοιπόν να τερματίσει 2ος για να εξασφαλίσει τον Τίτλο και το εισιτήριο για την Moto3 το 2012, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Ελληνο-Αυστραλός.

Ο Θανάσης από τη μεριά του πρέπει να κερδίσει και κάποιος από τους υπόλοιπους να μπει ανάμεσα στον ίδιο και τον Ιταλό, πράγμα πολύ πιθανό να συμβεί.

Έτσι τώρα και οι δύο μόνοι διεκδικητές του Τίτλου θα είναι σχετικά αγχωμένοι, με τον δικό μας να έχει το πλεονέκτημα ότι έχει κερδίσει 4 Αγώνες φέτος και έχει προηγηθεί μέσα στους αγώνες πολλούς περισσότερους γύρους από ότι ο Baltassarri.

Ελπίζουμε λοιπόν ακόμη για το Πρωτάθλημα και θα πρέπει να περιμένουμε τρεις εβδομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Rossi: Κάναμε ένα βήμα μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: O Stoner κέρδισε άνετα, ο Rossi 6ος και χαρούμενος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα