• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno 125cc Αγώνας: Νικητής ο Cortese
Πήρε την πρώτη του νίκη στο MotoGP
Νέα 14/08/2011 - 13:39

O Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) κέρδισε στην κατηγορία των 125cc στο Brno έπειτα από έντονο συναγωνισμό μέχρι το τέλος με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και πήρε την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός αναβάτης ήταν δυνατός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δύο γύρους πριν το τέλος πέρασε επικεφαλής και παρέμενε εκεί ως την καρό σημαία. Ο Zarco, τελικά, έμεινε δεύτερος με διαφορά 0.397 δευτερόλεπτα. Να θυμίσουμε ότι ήταν η δεύτερη φορά που ο Γάλλος οδηγός έφτασε πολύ κοντά στην νίκη αλλά και πάλι δεν κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του.

Πάντως και οι δύο είχαν μια έντονη μονομαχία με τον Nicolas Terol (Bankia Aspar), o οποίος ήταν επικεφαλής μέχρι τον όγδοο γύρο του αγώνα, ώσπου ένα μηχανικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει.  

 

Τρίτος τερμάτισε ο Αlberto Moncayo (Banca Civica Andalucia) έπειτα από μια έντονη μάχη με τον Hector Faubel (Bancia Aspar) ο οποίος έκανε μια καλή εκκίνηση αλλά τελικά τερμάτισε τέταρτος. Πέμπτος ήταν ο Sergio Gades (Blusens by Paris Hilton Racing) και έκτος ο ομόσταυλός του Maverick Vinales.

 

Στους άτυχους του αγώνα ήταν ο Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica) ο οποίος έπεσε μόλις στην τελευταία στροφή. Εκτός αυτού, από πτώση εγκατέλειψαν και οι Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Adrian Martin (Bankia Aspar), Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), Niklas Ajo (TT Motion Events Racing) and Alexis Masbou (Caretta Technology Forward Team).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 Αγώνας: Κέρδισε ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Paddock Girls 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA