• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: O Rossi βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο!
«Είμαστε οι πρώτοι από το 2ο γκρουπ»
Νέα 12/08/2011 - 21:15

Ο Valentino Rossi το απόγευμα βελτίωσε τον χρόνο του περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο σε σχέση με το πρωί και πήρε την 7η θέση. Αν το δεις το ποτήρι μισοάδειο μπορείς να πεις: «μα είναι θέση αυτή για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή;» 

Ο ίδιος το βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και λέει:

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να βελτιθούμε κι άλλο και να μείνουμε μπροστά από αυτούς που βρίσκονται τώρα πίσω μας. Ο χρόνος δεν είναι κακός και πάνω από όλα αν δούμε την παρουσία μας στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε οι πρώτοι από το 2ο γκρουπ!»

Μετά αναφέρθηκε στους τομείς που μπορούν να βελτιωθούν:

«Εκεί που δεν πάμε καλά είναι το πρώτο μέρος της πίστας και λίγο στο δεύτερο. Αυτήν την υστέρηση στο T1 και το T2 πρέπει να μειώσουμε. Με την σκληρή γόμα η μοτοσυκλέτα γλιστράει πολύ, αλλά η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ με την πιο μαλακή και την ίδια γόμα χρησιμοποίησαν και οι οδηγοί της Honda και της Yamaha. Ελπίζω να τα βάλουμε και στον αγώνα, αλλά δεν ξέρω ακόμη για την φθορά τους γιατί σήμερα κάναμε λίγους γύρους. Αύριο θα κάνουμε περισσότερους».

 

Η ερώτηση που έγινε από Ιταλό συνάδελφο ήταν αυτή που θέλαμε να κάνουμε όλοι:

«Ένα πλαίσιο από αλουμίνιο, μακάρι χωρίς τον κινητήρα μέρος του πλαισίου, θα έλυνε τα προβλήματά σας;»

Η απάντηση του «γιατρού» δεν ήταν διπλωματική, απλά είπε το τι πιστεύει στην πραγματικότητα: «Δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω αν τα δικά μας προβλήματα προέρχονται από το υλικό, ή από το μήκος του πλαισίου, ή από το σχεδιασμό του. Δεν μίλησα με τον Filippo Preziosi, ελπίζω ότι αυτός ξέρει την απάντηση».

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Φωτογραφικό αφιέρωμα Θανάσης Σίσσης 1η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Rookies Cup: Στην 1η σειρά της εκκίνησης ο Θανάσης Σίσσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα