• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsen Rookies Cup: Ο Σίσσης από τον παράδεισο στην κόλαση!
Έπεσε δύο στροφές πριν το τέλος
Νέα 17/07/2011 - 20:31

 

Ο Θανάσης Σίσσης (61) ξεκίνησε από την 7η θέση και αμέσως βρέθηκε στο γκρουπ των 10 πρώτων που έδωσαν σκληρές μάχες και στους 19 γύρους του Αγώνα.

Ο Θανάσης μπήκε στην 5αδα και αμέσως μετά με ωραία προσπεράσματα τέθηκε επικεφαλής της κούρσας και κράτησε αυτήν τη θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο!

Ένα πέρασμα του Γάλλου Alan Techer τον άφησε 2ο μέχρι την 11η στροφή, τον περίφημο Καταρράκτη, όπου έχασε μια ακόμη θέση από τον Γερμανό Florian Alt. Στην επόμενη προτελευταία αριστερή στροφή ο Θανάσης είχε μεγαλύτερη ταχύτητα στην έξοδο, όμως ο Γερμανός είχε περάσει καθαρά μπροστά και ο Ελληνο-Αυστραλός από λάθος υπολογισμό κτύπησε με το πόδι του στο πίσω μέρος της άλλης μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να χάσει την λεπτή ισορροπία που είχε πάνω στα λεπτά λάστιχά της η ΚΤΜ 125 και ο Σίσσης να βρεθεί στην αμμοπαγίδα και στους 0 βαθμούς για 2ο συνεχόμενο αγώνα.

Έτσι από 17 βαθμούς πρωτοπορία που είχε χθες, σήμερα είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με -6 βαθμούς, αφού ο μεγάλος του αντίπαλος Lorenzo Baldassarri, τερμάτισε 4ος, εκμεταλλευόμενος διπλά το λάθος του δικού μας οδηγού.

Απομένουν τρεις αγώνες για να ολοκληρωθεί ο θεσμός, 2 στην Τσεχία και ένας στο Misano, για να δούμε αν τελικά ο Σίσσης θα πάρει τον Τίτλο και μαζί το απευθείας εισιτήριο στην Junior ομάδα της Red Bull, στη νέα κατηγορία Moto3, με τις 4χρονες μοτοσυκλέτες των 250cc το 2012. 

«Στεναχωρήθηκε μετά τον αγώνα και έκλαψε, αλλά τώρα είναι καλά και έτοιμος για τον επόμενο αγώνα. Δεν ήθελε να μείνει 2ος ή 3ος ήθελε να κερδίσει και γι αυτό έκανε την επίθεση σε εκείνο το σημείο», μας είπε η αδελφή του Ευαγγελία, λίγο μετά τον Αγώνα.

Ο οδηγός που συμμετέχει με αγωνιστική άδεια Αυστραλίας, αλλά έχει την Ελληνική σημαία στο κράνος του, θα συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα σε έναν αγώνα των 125cc του Τσέχικου Πρωταθλήματος στην πίστα Most και μετά θα περιμένει τον επόμενο 12ο και 13ο Αγώνα του Rookies Cup που θα γίνει στις 13 και 14 Αυγούστου στο Brno.

Πάντως σήμερα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, με τα προσπεράσματα που έκανε και με την ταχύτητά του, αφού τελικά σημείωσε τον 2ο ταχύτερο γύρο του Αγώνα, αλλά και το ότι χρειάζεται περισσότερη αγωνιστική ωριμότητα ειδικά τη στιγμή που και 3ος να τερμάτιζε, θα ήταν τώρα πρώτος στη βαθμολογία.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, στα συνοδευτικά αρχεία, δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία

Επόμενο άρθρο »

O Valentino Rossi μπερδεύτηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsen: O Pedrosa επέστρεψε, ανοικτό το Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα