• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring 125cc EΔ3: Ο Terol ξανά πρώτος
Σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο τέλος
Νέα 16/07/2011 - 11:52

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) κινήθηκε ταχύτατα για μία ακόμα φορά κάτω από τον καθαρό ουρανό της Γερμανικής πίστας. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν επικεφαλής και στην τρίτη διαδικασία των ελεύθερων δοκιμών και έδειξε ότι είναι σε θέση να πάρει την pole position αργότερα.

Βεβαίως ο Terol, για μία ακόμα φορά δεν είχε εύκολο έργο καθώς ο ανταγωνισμός κυρίως από τον ομόσταυλό του Hector Faubel ήταν έντονος και μόνο στο τέλος κατάφερε να περάσει πρώτος.

 

Δεύτερος ήταν ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team) με διαφορά μόλις 0.069 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Faubel.  

Τέταρτος βρέθηκε ο Maverick Vinales, ο ομόσταυλος του Gadea, ενώ στην πέμπτη θέση ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφορά μόλις 0.016 δευτερόλεπτα από τον Vinales. Έκτος ήταν ο Efren Vazquez, επίσης της ομάδας Avant-AirAsia-Ajo, ο οποίος αν και βγήκε από την πίστα κατάφερε να συνεχίσει.

 

Να πούμε ότι ο Marcel Schrotter (Mahindra Racing) επίσης βγήκε εκτός πίστας και έπεσε αλλά ο χρόνος που σημείωσε τον κατάταξε στην 11η θέση.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsen ΕΔ3: Lorenzo, Pedrosa, Simoncelli στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Η προσπάθεια του Capirossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα