• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Melandri: «Ήθελα να κερδίσω και στα δύο σκέλη»
Δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοσή του
Νέα 11/07/2011 - 11:26

Ο Marco Melandri κέρδισε στο πρώτο σκέλος του αγώνα στην Τσεχία και –αναμενόμενα– ήταν χαρούμενος. Στο δεύτερο τερμάτισε 2ος, με ελάχιστη διαφορά από τον Biaggi, όμως δήλωσε ότι θα ήθελε να κερδίσει και σε αυτό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μοτοσυκλέτα του. Συγκεκριμένα, ο Melandri δήλωσε:

«Ήθελα να κερδίσω και στα δύο σκέλη. Με τον Biaggi κινούμασταν πλάι-πλάι, σαν να ήμασταν σε sidecar. Ήταν ένας σκληρός αγώνας και η μοτοσυκλέτα μου σήκωνε τον εμπρός τροχό της στην επιτάχυνση. Ο Max είχε καλύτερο στήσιμο στη μοτοσυκλέτα του στο δεύτερο σκέλος απ’ ό,τι στο πρώτο. Προσπάθησα να τον προσπεράσω αλλά ήταν αδύνατον. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

 

Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε για να αποδίδεται καλύτερα στην πίστα η ισχύς της μοτοσυκλέτας. Πρέπει να ρυθμίσουμε έτσι τα ηλεκτρονικά ώστε η απόδοσή της να είναι πιο γραμμική. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς η Yamaha είναι το ίδιο αποδοτική με την Aprilia.

Εκτός από το Silverstone, μια πίστα η οποία είναι καλή για εμένα και την μοτοσυκλέτα, έχουμε το Nurburgring και το Magny Cours, πίστες τις οποίες δεν τις ξέρω. Έχω τρέξει στην Imola το 1999, στα 125cc, και έπειτα στο Portimao όπου ήταν πρόσφατη η εγχείρηση που έκανα στον ώμο μου. Εντούτοις, οι πρόσφατοι αγώνες αύξησαν την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και νομίζω ότι μπορώ να μάθω σύντομα τις νέες πίστες.»

Επόμενο άρθρο »

Video: H Aprilia τιμά το «Atlantis»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Biaggi: «Ο Melandri είναι δυνατός παίχτης»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα