• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Live: Σε κίνδυνο η συνέχεια για τον Toni Elias
Ο Ισπανός μπορεί να «απολυθεί» από τον επόμενο αγώνα
Νέα 04/07/2011 - 16:19

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 στη νέα κατηγορία Moto2, ο Ισπανός Toni Elias – που όλοι έλεγαν στο τέλος του 2009 ότι άδικα υποβιβάστηκε από τα MotoGP – ξαναγύρισε φέτος στην μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα της LCR Honda, με δορυφορική μοτοσυκλέτα του Ιαπωνικού εργοστασίου. Μέχρι τώρα, πατά το ότι έχει πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες μετά το Κατάρ και παρά το ότι βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι καλό σε στεγνές συνθήκες, όπου με την ομάδα του δεν μπορούν να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις για το ιδιαίτερο στυλ του. 

 

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να δοκιμάσει διαφορετικές ρυθμίσεις στην δορυφορική Honda RC212V, αλλά την τελευταία στιγμή το τεστ ακυρώθηκε!

Ο Toni Elias είναι βέβαια στην πίστα και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία απορεί και δεν καταλαβαίνει το τι γίνεται. Μιλήσαμε με την ομάδα του και ένας από τους επικεφαλείς μας είπε ότι είχαν δύο επιλογές για δοκιμές, σήμερα ή μετά τον αγώνα του Brno. Και ότι επειδή εδώ η Honda δεν έφερε τίποτε καινούργιο για δοκιμή, αποφάσισαν να περιμένουν την Τσεχία. Μετά αναφέρθηκε στα προβλήματα με την οδήγηση του Elias και όπως είπε πιστεύει ότι ο Toni έχει μείνει στο στυλ οδήγησης της Moto2 και ότι δεν μπορεί να προσαρμόσει το στυλ του ξανά στα MotoGP.

 

Από την μεριά του ο Toni μας είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο ίδιος πιστεύει ότι το πρόβλημα με την οδήγησή του δεν είναι ψυχολογικό, αλλά το ότι δεν έχουν βρει ακόμη την σωστή επικοινωνία μέσα στην ομάδα, που θα καταφέρει να τους λύσει τα προβλήματα. Βέβαια τώρα φοβάται ότι αυτή η εξέλιξη της ματαίωσης του τεστ, μπορεί να σημαίνει ότι σκέπτονται να τον αντικαταστήσουν άμεσα, πριν το Γερμανικό Grand Prix, σε 10 μέρες δηλαδή. Και είναι λογικό να φοβάται κάτι τέτοιο, αφού ήταν γνωστό ότι η ομάδα χρειαζόταν και άλλες δοκιμές για να βρεθεί η λύση με το ιδιαίτερο οδηγικό στυλ του Elias.

Ελπίζουμε να μην «απολυθεί» τελικά ο Toni, ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στο paddock και ένας οδηγός που πέρυσι έδειξε πολλά θετικά στοιχεία με την μαχητικότητά του στην Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένος δηλώνει ο de Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: «Δεν ήθελα να ρισκάρω μια πτώση»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA