• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Ο Simoncelli είναι επικίνδυνος»
Εμφανίστηκε θυμωμένος με τον Ιταλό για το συμβάν
Νέα 25/06/2011 - 20:02

Ο Jorge Lorenzo δεν έκρυψε τον θυμό του για τον Marco Simoncelli ο οποίος έπεσε πάνω στον Ισπανό αναβάτη της Yamaha, στην προσπάθειά του να τον προσπεράσει, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο εκτός πίστας.

Αν και συνέχισαν στον αγώνα, το συμβάν κατέστρεψε την προσπάθειά τους. Ο Lorenzo, ο οποίος τερμάτισε έκτος, δήλωσε σχετικά:

«Όλοι είδαν στην τηλεόραση τι συνέβη στον πρώτο γύρο. Βεβαίως δεν ήθελε να με βγάλει εκτός αγώνα, δεν το έκανε σκόπιμα, όμως νομίζω ότι δεν έχει συναίσθηση των κινδύνων που υπάρχουν στην κατηγορία, με αυτές τις μοτοσυκλέτες και αυτά τα ελαστικά.

Νόμιζα ότι είχε πάρει το μάθημά του από αυτά που συνέβησαν νωρίτερα στην χρονιά, όπως το συμβάν με τον Dani (Pedrosa), αλλά είναι σαφές ότι δεν μαθαίνει. Ελπίζω να το κάνει στο μέλλον, όμως προς το παρόν δεν τον σέβομαι καθόλου επειδή είναι επικίνδυνος για τους άλλους αναβάτες.»

 

Αναλογιζόμενος τις συνέπειες που ακολούθησαν την σύγκρουσή τους, o Lorenzo τόνισε:

«Το θετικό είναι ότι τερμάτισα έκτος, πήρα κάποιους βαθμούς και είχα έναν καλό ρυθμό στον αγώνα. Όμως το Πρωτάθλημα έχει δυσκολέψει πολύ πλέον. Απέχω πολύ από τον Stoner και στο εξής πρέπει να κερδίζω και να κινούμαι γρήγορα. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μου.

 

Σε ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα, κάναμε κάποιες ρυθμίσεις και λειτούργησε καλύτερα. Το πρωί, στο ζέσταμα, δοκιμάσαμε ένα νέο φέρινγκ και ήταν πιο σταθερή στην ευθεία. Ελπίζω στο Mugello να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που μπορούμε όπως απέδειξε σήμερα ο Βen (Spies).»

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Δεν το ήθελα, λυπάμαι πολύ»

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP Αγώνας: Πρωτιά για τον Spies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA