• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2 Aγώνας: Κέρδισε ο Marquez
Πήρε την δεύτερη νίκη του φέτος
Νέα 25/06/2011 - 16:13

Ο Marc Marquez ήταν ο νικητής στην ενδιάμεση κατηγορία του MotoGP στο Assen. Ο αναβάτης της CatalunyaCaixa Repsol ξεκίνησε πολύ καλά στον αγώνα και τέθηκε επικεφαλής ήδη από τον πρώτο γύρο αυτού. Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 70 βαθμούς και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Stefan Bradl (ο οποίος έπεσε τρεις γύρους πριν το τέλος και εγκατέλειψε).

 

Δεύτερος τερμάτισε ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) και τρίτος ο Βradley Smith (Tech 3). Οι δυο τους είχαν μια έντονη μάχη τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Marquez και τον Yuki Takahashi (Gresini Racing) για τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Όμως ο Ιάπωνας αναβάτης έπεσε τέσσερις γύρους πριν την καρό σημαία και έτσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

 

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Anthony West (MZ Racing) ο οποίος οδήγησε πολύ καλά σε όλο τον αγώνα. Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμά του μέχρι τώρα, για τη φετινή χρονιά.

Πίσω του, και έπειτα από έντονο συναγωνισμό, βρέθηκε ο Alex de Angelis (JiR Moto2) ενώ έκτος ήταν ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project), ο οποίος χάρηκε με το αποτέλεσμα καθώς δεν είχε καταφέρει να τερματίσει στο Silverstone.

 

Έβδομος ήταν ο Esteve Rabat (Blusens-STX) ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) και Max Neukirchner (MZ Racing).

 

Το Ολλανδικό Grand Prix ξεκίνησε με την πίστα βρεγμένη –κάτι που σημαίνει ότι οι αναβάτες είχαν επιλέξει τα κατάλληλα ελαστικά. Όμως όσο ο αγώνας εξελισσόταν, αυτή στέγνωνε φθείροντας τα λάστιχα. Έτσι προς το τέλος του πολλοί αναβάτες έπεσαν.

Εκτός από τους Bradl και Takahashi που ήδη αναφέραμε, την ίδια τύχη είχαν και άλλοι 11 οδηγοί. Συνολικά, 13 αναβάτες δεν κατάφεραν να δουν την καρό σημαία.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP Αγώνας: Πρωτιά για τον Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πτώση του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA