• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen 125cc Αγώνας: Νικητής ο Vinales
Σε έναν αγώνα που διακόπηκε εξαιτίας της βροχής
Νέα 25/06/2011 - 14:40

Ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) σημείωσε την δεύτερη νίκη του στην Ολλανδία, σε έναν αγώνα που διήρκεσε μόνο 15 γύρους καθώς διακόπηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της βροχής που έπεφτε.

Ο νεαρός Ισπανός αναβάτης ξεκίνησε από την pole position και είχε έντονο συναγωνισμό με άλλους επτά οδηγούς για τη πρώτη θέση. Κάποια στιγμή βρέθηκε ένατος αλλά άρχισε να ανεβαίνει θέσεις και τελικά βρέθηκε επικεφαλής στον δέκατο γύρο του αγώνα, όταν προσπέρασε τον Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany).

 

Δεύτερος τερμάτισε ο Luis Salom (RW Racing GP), με διαφορά 2.555 δευτερόλεπτα. Ο Salom είχε μια έντονη μονομαχία με τους Sandro Cortese, τον ομόσταυλο του Vinales, και Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany). Τελικά ο Gadea τερμάτισε τρίτος, αν και μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα βρέθηκε πρώτος και οδήγησε πολύ καλά.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Cortese, ακολουθούμενος από τους Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και τον Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) να βρίσκεται στην έκτη θέση. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Marcel Schrοtter (Mahindra Racing) και Hector Faubel (Bankia Aspar).

 

Oι Adrian Martin (Bankia Aspar) και Jasper Iwema (Ongetta-Abbink Metaal) έπεσαν στον έβδομο γύρο. Να πούμε ότι οι αναβάτες πήραν κανονικά τους βαθμούς τους επειδή ο αγώνας διακόπηκε στον 15ο γύρο, δηλαδή είχαν συμπληρωθεί τα 2/3 του αγώνα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Η πτώση του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP Ζέσταμα: Ταχύτερος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα