• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο JET 4R 50
Η δύναμη που αναζητούσες
Νέα Αγοράς 22/06/2011 - 10:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για το κοινό που αναζητά περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερες επιδόσεις στα 50cc, η SYM έρχεται να παρουσιάσει το νέο της scooter, το JET4R 50.

Συμπληρώνοντας τις δύο τετράχρονες εκδόσεις, 50cc και 125cc, η SYM γίνεται τώρα πιο ελκυστική στην κατηγορία των σπορ scooter, με το JET4R να εφοδιάζεται με νέο δίχρονο κινητήρα 50cc υψηλών επιδόσεων, με το γράμμα «R» να φανερώνει τη σπορ διάθεση.

 

Η νέα δίχρονη έκδοση φέρει όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά σχεδίασης της σειράς JET4, με σπορ γραμμές και τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ικανότητα ελιγμών και το κράτημα στο δρόμο. Το νέο JET4R 50, επιδιώκει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού που αναζητά να μετατρέψει ακόμα και τις καθημερινές μετακινήσεις σε μια ευχάριστη εμπειρία.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το design του νέου scooter παραμένει γνώριμο, με το νέο JET4R 50 να ακολουθεί την ξεχωριστή σπορ εμφάνιση της σειράς JET4. Οι νεανικοί, όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων και η αεροδυναμική σχεδίαση με τις επιθετικές γραμμές, τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του και προδιαθέτουν για οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

• Έντονες γωνίες κυριαρχούν στο εμπρόσθιο τμήμα του, με το φωτιστικό σώμα να ξεχωρίζει για τη μοναδική μοντέρνα του σχεδίαση.

• Το τριγωνικό βελοειδές σχήμα των εμπρόσθιων φλας προσδίδει επιθετικότητα στο scooter.

• Απαλές γραμμές συνθέτουν το πίσω μέρος του, που καταλήγουν στα αεροδυναμικής σχεδίασης πίσω φώτα και σχάρα αποσκευών.

• Όμορφος και πλήρης ο πίνακας οργάνων, διαθέτει πανέμορφο πρωτοποριακό ψηφιακό καντράν πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη υγρών κρυστάλλων.

• Τη σπορ εμφάνιση του JET4R 50 συμπληρώνουν οι πεντάκτινες μαύρες ζάντες, το εμπρόσθιο δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα, η ανάρτηση κόκκινου χρώματος και οι σύγχρονης σχεδίασης καθρέφτες.

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο JET4R 50 δεν ξεχωρίζει μόνο από τον εξωτερικό σπορ σχεδιασμό του. Είναι εφοδιασμένο με τον νέο δίχρονο κινητήρα της SYM, επιτυγχάνοντας μέγιστες επιδόσεις στην κατηγορία του και μηχανική αξιοπιστία.

• Οι ζάντες αλουμινίου από ελαφρύ χυτό κράμα, 13’’ μπροστά και 12’’ πίσω, στις οποίες τοποθετούνται ελαστικά διαστάσεων 120/60 και 130/70 αντιστοίχως, επιτρέπουν την επίτευξη μεγάλων γωνιών κλίσης και εξασφαλίζουν εξαιρετική ευστάθεια και σταθερότητα στο δρόμο.

• Άμεσο και προοδευτικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται από τα δύο ισχυρά φρένα του νέου μοντέλου της SYM. Το σύστημα πέδησης του JET4R 50 διαθέτει εμπρόσθιο δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα 226mm με διπίστονες δαγκάνες και οπίσθιο ισχυρό ταμπούρο.

• Το πλαίσιο, σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέρει ακαμψία και μέγιστη ακρίβεια στην οδήγηση. Ασφαλές και ευκίνητο, το JET4R 50 θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά στους κραδασμούς του οδοστρώματος χάρη στην υποδειγματική λειτουργία του τηλεσκοπικού πιρουνιού (πάχους 33mm και μήκους 424mm) και της πίσω ανάρτησης (μήκους 320,5 mm).

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Όπως κάθε μοντέλο της SYM έτσι και το JET4R 50, παρά τη σπορ φύση του, διατηρεί υψηλά τα στάνταρ, προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό και έξυπνες λύσεις για την καθημερινή μετακίνηση στη πόλη.

• Η άνετη σέλα δύο ατόμων είναι φτιαγμένη από πλούσιο αφρώδες αντιολισθητικό υλικό. Κάτω από τη σέλα, υπάρχει ευρύς αποθηκευτικός χώρος ικανός να φιλοξενήσει ένα κράνος ανοιχτού τύπου. Επιπλέον χώρος για μικροπράγματα προσφέρεται στον κλειστό αποθηκευτικό χώρο στην εσωτερική ποδιά, ενώ το άγκιστρο θα εξυπηρετήσει στην ανάρτηση χειραποσκευών.

• Το μεγάλο επίπεδο πάτωμα θα βολέψει τα πόδια του αναβάτη.

• Ο συνεπιβάτης θα καθίσει αναπαυτικά στη σέλα, θα κρατηθεί από τη σχάρα αποσκευών με τις χειρολαβές και θα στηριχθεί στα πτυσσόμενα μαρσπιέ.

• Κάτω από τη σέλα υπάρχει αντικλεπτικός διακόπτης ασφαλείας.

• Το πλαϊνό σταντ αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

• Το άνοιγμα της σέλας ελέγχεται από τον κεντρικό διακόπτη, χωρίς να χρειάζεται να βγει το κλειδί.

 

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Στέλιος Σαββαϊδης είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε ένα σκούτερ της SYM, προσφορά της «Γκοργκόλης Α.Ε.». Ο κ. Σαββαϊδης είναι μέλος του MOTOGRANDRPIX CLUB, έστειλε SMS και μπήκε στην κλήρωση για το πρώτο scooter από τα τρία, συνολικά, που θα κληρωθούν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, για τα μέλη του CLUB.

Επόμενο άρθρο »

KTM Duke 125 στην FAN Motorcycles

« Προηγούμενο άρθρο

To πνεύμα της Tissot στο Silverstone

Χορηγοί