• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έλεγχος από ανεξάρτητη επιτροπή στο Motegi
Για το επίπεδο ραδιενέργειας
Νέα 21/06/2011 - 17:37

Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της Dorna συζητούν με επιστήμονες Ιταλικού Πανεπιστημίου το ενδεχόμενο να συστήσουν αυτοί μια ανεξάρτητη επιτροπή και να μεταβούν στην Ιαπωνία ώστε να διεξάγουν έρευνα για το επίπεδο ραδιενέργειας στην περιοχή του Motegi, ενόψει του Grand Prix.

Από την γνωμάτευσή τους θα εξαρτηθεί εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο συγκεκριμένος αγώνας ή όχι. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι, διέρρευσε ραδιενέργεια από το πυρηνικό εργοστάσιο στη Fukushima το οποίο είναι σχετικά κοντά στην πίστα.

 

Οι Valentino Rossi, Casey Stoner και Jorge Lorenzo έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τους κινδύνους που ενδεχομένως υπάρχουν για την υγεία των αναβατών και την απροθυμία τους να παραβρεθούν στο συγκεκριμένο Grand Prix, παρά τις διαβεβαιώσεις πολλών Οργανισμών ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, δήλωσε σχετικά:

«Θα ζητήσουμε να υπάρξει μια ανεξάρτητη έρευνα από ειδικούς και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα τους. Αν μας συμβουλευόσουν να μην πάμε, δεν θα πάμε. Όμως προς το παρόν όλες οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι η περιοχή είναι ασφαλής.»

Ο Ezpeleta είπε, επίσης, ότι η τελική απόφαση για το εάν θα διεξαχθεί το Ιαπωνικό Grand Prix ή όχι θα ληφθεί έπειτα από τον αγώνα στο Sachsenring.

Επόμενο άρθρο »

Κατηγορίες για τις δοκιμές του Rossi και την GP11.1

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki παραμένει το 2012 με τα 800cc;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA