• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To πνεύμα της Tissot στο Silverstone
Πρωτοποριακή τεχνολογία με κύρος
Νέα Αγοράς 22/06/2011 - 15:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Silverstone η Tissot γιόρτασε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως επίσημος χρονομέτρης. Μια διαδικασία η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου 40 χρόνια και η οποία ήταν πρωτοποριακή για την εποχή της.

 

Στη Βρετανία, η Peggy Doran, χήρα του Bill Doran (ασπρόμαυρη φωτογραφία) του αναβάτη της AJS που κέρδισε τα Grand Prix του Assen και του Spa το 1949 στην κατηγορία των 500cc, παρουσίασε το ρολόι που του είχε δώσει η Tissot ως δώρο όταν τερμάτισε δεύτερος στο Ελβετικό Grand Prix. Το πάθος για την νίκη πάντα ήταν στις αξίες της και πάντα ταίριαζε και ταιριάζει με το πάθος των Πρωταθλητών. Στην εκδήλωση, εκτός από την Peggy Doran, παραβρέθηκε η κόρη της Jayne και η εγγονή της Emilie.

 

Η Tissot συνεχίζει με υπερηφάνεια να στηρίζει τους κορυφαίους αναβάτες μέχρι και σήμερα. Έτσι στο Silverstone έδωσε τους τρεις αναβάτες που είχαν την pole position στις τρεις κατηγορίες από ένα ρολόι T Race MotoGP, συνεχίζοντας μια παράδοση που έχει ως στόχο τη διάκριση και την άμιλλα.

Επόμενο άρθρο »

Νέο JET 4R 50

« Προηγούμενο άρθρο

Derbi Cross City 125

Χορηγοί