• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan: «Ο Stoner είναι το φαβορί για νίκες»
Αναγνώρισε ότι οδηγεί ταχύτερα και με άνεση
Νέα 09/06/2011 - 12:40

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mick Doohan έδωσε συνέντευξη στον Βρετανικό Τύπο όπου δήλωσε ότι ο Casey Stoner είναι το φαβορί για να κερδίζει στα φετινά Grand Prix. O Doohan, επίσης, αναγνώρισε την ανωτερότητα της RC212V έναντι των άλλων μοτοσυκλετών του Πρωταθλήματος και είπε ότι ο Stoner μπορεί να την οδηγήσει ταχύτερα και πιο εύκολα συγκριτικά με την Ducati.

 

Συγκεκριμένα, ο Doohan είπε:

«Η ένταξη του Casey στην Honda ήταν μια μεγάλη ανακούφιση γι’ αυτόν, έπειτα από την Ducati. Σχεδόν πάντα, οδηγούσε την Ιταλική μοτοσυκλέτα πάνω από το όριο και αυτός ήταν ο λόγος που έκανε λάθη. Νομίζω ότι όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε και έπειτα ήταν δύσκολο να έχει τον έλεγχο.

 

Για τον Casey, η Honda είναι πιο εύκολη στην οδήγησή της. Πέρσι η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή αλλά έκαναν κάποιες βελτιώσεις τις οποίες εκμεταλλεύτηκε από την αρχή της χρονιάς. Βεβαίως, έπειτα από την Ducati όποια Ιαπωνική μοτοσυκλέτα κι αν οδηγούσε, Yamaha ή Honda, θα ήταν πιο εύκολο γι’ αυτόν.

Έτσι μπορεί να πιέσει περισσότερο από τους άλλους και να εξακολουθεί να αισθάνεται άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα, συγκριτικά με ό,τι ίσχυε με την Ducati. Εκεί που άλλοι αναβάτες θα φοβόντουσαν οδηγώντας την RC212V στο όριο, ο Stoner αισθάνεται ήρεμος.»

Επόμενο άρθρο »

Ο de Puniet θα μετέχει στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Θα μειονεκτώ στο Silverstone»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα