• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O ΜcCoy θέλει να τρέξει στο Silverstone
Όμως δεν υπάρχει θέση γι’ αυτόν
Νέα 08/06/2011 - 10:57

Οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν συμβεί σε αναβάτες του MotoGP φέτος έκαναν τον Gary McCoy να θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα του Silverstone, αντικαθιστώντας κάποιος από αυτούς. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Dani Pedrosa, απόντες από το GP θα είναι τόσο ο Colin Edwards όσο και ο Randy de Puniet.

 

Όπως έγινε γνωστό, η Stephanie Steinbrecht-Aleix, Μάνατζερ του McCoy, έστειλε e-mail στην Dorna, στην Honda και στη Yamaha Tech3, γνωστοποιώντας ότι ο αναβάτης είναι διαθέσιμος για να λάβει μέρος στο Grand Prix του Silverstone με κάποια από αυτές τις ομάδες. Δυστυχώς γι’ αυτόν, όμως, οι απαντήσεις δεν ήταν θετικές.

Από την Dorna είπαν ευγενικά ότι θα τον έχουν υπόψη, από το HRC ότι, αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσουν έναν δικό τους αναβάτη ενώ από την Tech 3 ο Herve Poncharal εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι ο Edwards θα συμμετέχει στο Βρετανικό Grand Prix.

 

Για όσους αναρωτιούνται, ο McCoy έχει επιστρέψει στην Αυστραλία όπου σκοπεύει να δημιουργήσει το «McCoy MotorPark» και ήδη παρακολουθεί μαθήματα για να πάρει την πιστοποίηση ως δάσκαλος αναβατών.

Επόμενο άρθρο »

Σύγκριση οδήγησης Rossi, Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

TRIUMPH ATHENS CENTRAL

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα