• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tα σεμινάρια οδήγησης Sin1oris Racing επιστρέφουν
Με σύγχρονη τεχνολογία που περιλαμβάνει καταγραφή τελεμετρικών δεδομένων
Νέα 27/05/2011 - 16:45

 

Δελτίο τύπου Sin1oris Racing

 

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως τα σεμινάρια οδήγησης Sin1oris Racing επιστρέφουν ανανεωμένα. Με κύριο συνεργάτη τη Yamaha και την αγωνιστική ομάδα Meremetis Zerozen Racing, με νέες παροχές, όπως την εισαγωγή της σύγχρονης τεχνολογίας που θα περιλαμβάνει τη καταγραφή τελεμετρικών δεδομένων κατά τη διάρκεια του σχολείου αλλά πάντα με τους ίδιους στόχους, τη μετάδοση της εμπειρίας μας και τις γνώσεις μας πάνω στην αγωνιστική οδήγηση.

 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται τόσο στη πίστα των Σερρών όσο και στη πίστα των Μεγάρων.

Βασικό στοιχείο του σχολείου συνεχίζει να αποτελεί ο μικρός αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο, (5 αναβάτες) προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο εκμάθησης.

Το πρώτο σχολείο έχει ανακοινωθεί για τη πίστα των Μεγάρων με ημερομηνία διεξαγωγής τη Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 και οι συμμετοχές έχουν ήδη καλυφθεί.

Το δεύτερο σχολείο θα διεξαχθεί στη πίστα των Σερρών στις 17 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και το τρίτο θα επιστρέψει στη πίστα των Μεγάρων στις 21 Ιουνίου ημέρα Τρίτη.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκευθούν το ομώνυμο site www.siniorisracing.gr όπου υπάρχει η σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής αλλά και στοιχεία επικοινωνίας.

 

Υποστηρικτές

Υποστηρικτές του σχολείου είναι η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε επίσημος και αποκλειστικός διανομέας της Yamaha Motor Co. Ltd, το κατάστημα Meremetis και η αγωνιστική ομάδα Zerozen Racing, το κατάστημα Ψυχογιός tyres, τα ελαστικά Continental, το κατάστημα Γερμανός - Κιάτο Κορινθίας, το κατάστημα X-Treme Store Λ.Αλεξάνδρας 136, η Extreme Trackdays, εξατμίσεις Termignoni, αναρτήσεις Ohlins, ζάντες μαγνησίου PVM, συστήματα φρένων PFM, συστήματα τηλεμετρίας και quickshifter Starlane, τα κράνη Arai, φόρμες Dainese και κάμερες DogCam από το κατάστημα Quick Turn, αλυσίδες DID, γρανάζια Renthal και αξεσουάρ Lightech του καταστήματος Αλεξόπουλος καθώς και το και καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας BikeIt.gr. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό MotoGP World.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Rossi με την GP12 στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi θετικός στο τεστ της GP12 στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα