• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KYMCO VISA-R 110
Ο Μαχητής της πόλης
Νέα Αγοράς 26/05/2011 - 12:35

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις σκληρές καθημερινές συνθήκες της αστικής μετακίνησης, όπου πρωταρχική σημασία έχουν η ευελιξία, η οικονομία, η αξιοπιστία και το στυλ, το νέο VISA-R 110 της KYMCO αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εξής.

 

Οι σχεδιαστές της KYMCO φρόντισαν έτσι όπως πρέπει το νέο VISA-R, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μεταφορικό μέσο ιδανικό για χρήση στις παραπάνω συνθήκες. Φρόντισαν να του δώσουν μια λεπτή σιλουέτα για την καλύτερη δυνατή ευελιξία ανάμεσα στα ακινητοποιημένα τετράτροχα, μελέτησαν την εργονομία για άνετη πολύωρη χρήση και τελικά κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα άκρως οικονομικό όχημα.

 

Χρησιμοποιώντας μια βελτιωμένη έκδοση του «αλεξίσφαιρου» κινητήρα της σειράς «ACTIV-SR», προσαρμοσμένου και εναρμονισμένου στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές EURO-3, αναμένεται να επικρατήσει εκεί όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και ζητούμενο το πολύ χαμηλό κόστος χρήσης!

Ο τετράχρονος κινητήρας των 110cc είναι ρυθμισμένος να λειτουργεί απόλυτα γραμμικά και να αποδίδει τη ροπή του από τις πολύ χαμηλές στροφές, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στον αναβάτη την δυνατότητα να αποφεύγει τις συχνές –άρα και κουραστικές– αλλαγές ταχυτήτων.

 

Ένα προτέρημα που θα εκτιμηθεί από τον αναβάτη, ειδικά σε συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας. Το καλό είναι πως όλα αυτά επιτυγχάνονται με ένα «παπί» που στοιχίζει ελάχιστα και που, ποιοτικά, δεν υστερεί σε κανέναν τομέα! Πανέμορφο, «επιθετικό» στυλ, προσεγμένες κολλήσεις και βαφές, πεντάμπρατσες αλουμινένιες ζάντες εντυπωσιακής σχεδίασης, διαφανή κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα, πλήρης εξοπλισμός με πίνακα οργάνων που περιλαμβάνει αναλογικό δείκτη βενζίνης και ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη, αλλά και χώρο για μικροαντικείμενα κάτω από την ευρύχωρη σέλα, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα κορυφαίο και προσιτό από όλους προϊόν.

 

Η τιμή του είναι μόλις 1.245 € και με τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν αποπληρωμή σε 18 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το νέο VISA-R 110 μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της KYMCO, από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα!

 

Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό, Μαύρο, Κόκκινο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

Επόμενο άρθρο »

Ducati Multistrada 1200 S «Pikes Peak»

« Προηγούμενο άρθρο

Vespa Sport Special Edition

Χορηγοί