• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H BMW Motorrad ιδρύει τη νέα σχολή «Ride it»
Φροντίζει για την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση του αναβάτη
Νέα Αγοράς 25/05/2011 - 11:37

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H BMW Motorrad Hellas ανακοινώνει την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας της νέας σχολής Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας «Ride it». Η σχολή «Ride it – Advanced Riding Courses» αποτελεί τη φυσική συνέχεια της συνεργασίας με τον Πρωταθλητή Ελλάδας στο enduro Τάκη Μανιάτη, ο οποίος το 2010 είχε την ευθύνη της διεξαγωγής μιας σειράς μαθημάτων οδήγησης για τις on-off μοτοσυκλέτες της εταιρείας μας.

 

Η επιτυχία των μαθημάτων αυτών, αλλά και το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον των αναβατών μοτοσυκλέτας για μάθηση, μάς έδωσαν την ώθηση να υποστηρίξουμε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.

Η σχολή «Ride it» δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις απαιτήσεις του αναβάτη που επιθυμεί να γνωρίσει τα όρια και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του, ανεξαρτήτως μάρκας, κυβισμού ή τύπου, αλλά κυρίως να ανακαλύψει τις δικές του δυνατότητες στην οδήγηση και να τις αξιοποιήσει με ασφάλεια.

 

Εξάλλου, το πρόγραμμα της σχολής έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η εκπαίδευση στην ασφαλή οδήγηση να αποτελεί για τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη και προσιτή εμπειρία. Συστήνουμε σε όλους τους αναβάτες που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητες τους στην οδήγηση, να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες, να συμμετάσχουν στα σεμινάρια της σχολής «Ride it» και να ανακαλύψουν, με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών, τα μυστικά της ασφαλούς σπορ οδήγησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.rideit.gr

Επόμενο άρθρο »

KYMCO VISA-R 110

« Προηγούμενο άρθρο

SYM Citycom300i

Χορηγοί