• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέα χρώματα η Yamaha σε Assen και Laguna Seca
Για τα 50 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Νέα 17/05/2011 - 15:00

Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα της Yamaha θα εμφανιστεί με νέα χρώματα στα Grand Prix του Assen και της Laguna Seca για να γιορτάσει τα 50 χρόνια παρουσίας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτά θα είναι το κόκκινο και το άσπρο.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Jorge Lorenzο και Ben Spies θα αποκαλύψουν επίσημα τις YZR-M1, που θα είναι βαμμένες αντίστοιχα, στις 22 Ιουνίου, κοντά στην πίστα του Assen. Τα συγκεκριμένα χρώματα παραπέμπουν στο αγωνιστικό παρελθόν της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η Yamaha έχει υιοθετήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο για φέτος ώστε να τιμήσει την πενηντάχρονη παρουσία της στα Grand Prix ενώ έχει δημιουργήσει μία ειδική ιστοσελίδα με την ιστορία της σε αυτά.

 

Αναφορικά με τα νέα χρώματα, ο Jorge Lorenzo δήλωσε:

«Μου αρέσουν πολύ και έχουν μια ιστορική αξία. Οι Read, Agostini μετείχαν και κέρδιζαν σε αγώνες με μοτοσυκλέτες που ήταν βαμμένες σε αυτά και η ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε στην YRZ-M1 είναι πολύ καλή. Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά για την Yamaha και ελπίζω αυτά τα χρώματα να μας φέρουν τύχη σε αυτούς τους δύο αγώνες».

 

Αντίστοιχα, ο Ben Spies επεσήμανε:

«Με ενθουσιάζουν αυτά τα χρώματα. Το 2011 είναι μια σημαντική χρονιά για τη Yamaha και η πρώτη μου στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω με αυτά τα χρώματα στο Assen και στον αγώνα της πατρίδας μου. Οι μοτοσυκλέτες θα δείχνουν πολύ όμορφες και ανυπομονώ να τα δείξουμε σε όλους».

 

Δηλώσεις έκανε και ο Shigeto Kitagawa, ο Πρόεδρος της Yamaha Motor Racing, ο οποίος τόνισε:

«Είναι χαρά μου και τιμή μου να ανακοινώσω ότι θα εμφανιστούμε με τις ΥZR-M1 WGP “50th Anniversary Edition” στο Assen και την Laguna Seca. Πιστεύω ότι το κόκκινο και το άσπρο δεν θυμίζει μόνο την ιστορία μας αλλά μας κάνει να θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλό για τους θεατές να βλέπουν τους αναβάτες μας σε αυτές τις μοτοσυκλέτες».


Παρακάτω μπορούμε να δούμε ένα βίντεο από την ΥZR-M1 WGP «50th Anniversary Edition».

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας για το 2011!»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο «Μπίλης Καντίλης» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα