• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo κριτικάρει Simoncelli και Criville
Στην ιστοσελίδα του στο Facebook
Νέα 17/05/2011 - 11:34

Ο Jorge Lorenzο αποφάσισε να εκφράσει τη γνώμη του για τα τεκταινόμενα στο Γαλλικό Grand Prix μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook. Εκεί, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha άσκησε κριτική τόσο στον Marco Simoncelli, για το συμβάν με τον Dani Pedrosa, όσο και στον Alex Criville για τα σχόλια του στην Ισπανική τηλεόραση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα.

 

Ο Lorenzo έγραψε σχετικά:

«Αν ο κόσμος νομίζει ότι μιλάω πολύ, το δέχομαι. Όμως δεν ψεύδομαι και δεν κρύβω αυτά που θέλω να πω. Τώρα, είναι εύκολο να πει κάποιος ότι ο Simoncelli οδηγεί επιθετικά. Είναι σαν να έχει σφυρίξει ένας διαιτητής ένα πέναλτι εξαιτίας ανύπαρκτου φάουλ και όλοι να παραπονιούνται για τους διαιτητές.

Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον κόσμο έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου στο Εστορίλ και τώρα έχω την επιβεβαίωση ότι δεν κατάλαβε, ότι αρνήθηκε να καταλάβει. Δεν χάνει μόνο αυτός (Simoncelli), χάνουμε όλοι μας. Η αρχή έγινε με τον Dani, ήταν το πρώτο θύμα. Δεν πήρε βαθμούς και έσπασε την κλείδα του. Μία “ποινή” για έναν αναβάτη ο οποίος έχει όλα τα εφόδια να παλέψει για τον τίτλο φέτος και ελπίζω να επανέλθει σύντομα επειδή δεν του αξίζει αυτό που του συνέβη».

 

Αναφορικά με τον Criville, ο Lorenzo έγραψε:

«Επειδή ασκώ κριτική σε αυτό το κείμενο, το τέταρτο που γράφω φέτος, δεν μου αρέσει η εικόνα ενός πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 500cc να “προσπαθεί” να σχολιάσει τον αγώνα για την TVE. Πιστεύω ότι δεν είναι αμερόληπτος τελευταία (ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται το λογότυπο που φέρει στο πουκάμισό του, το οποίο τον εμποδίζει να δει αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι).

Η στάση του να υπερασπίζεται το επιθετικό στυλ οδήγησης του Simoncelli τις τελευταίες εβδομάδες, ιδίως έναντι ενός συμπατριώτη του, ήταν ατυχής» κατέληξε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Αθώος ο Rossi!, για την κίτρινη σημαία

« Προηγούμενο άρθρο

Petridis Racing, Peristeras moto tyres @ Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα