• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Το πρώτο βάθρο του Rossi με Ducati
Χαρούμενοι όλοι στην ομάδα
Νέα 16/05/2011 - 00:13

Πολλοί έλεγαν ότι το πρώτο βάθρο του Valentino Rossi με την Ducati θα αργούσε να έλθει. Βέβαια θα μπορούσε να είχε έλθει και στην βρεγμένη Jerez, αλλά σε στεγνό αγώνα τα πράγματα φαινόταν πιο δύσκολα. 

Στους αγώνες όμως όλα είναι πιθανά και τελικά το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Το γεγονός είναι ότι ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα το ερώτημα είναι το πότε θα έλθει η πρώτη νίκη. Ο ίδιος ο Rossi θεωρεί ότι είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό και πάντα στις δηλώσεις του αφήνει ένα παράθυρο, μιλώντας για το πόσο καλή είναι η μοτοσυκλέτα των 1000cc και το πόσο ωραία θα είναι του χρόνου. Ας δούμε τι είπε μετά τον σημερινό αγώνα:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το βάθρο, γιατί βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι και ειδικά επειδή σήμερα το διασκέδασα. Οδήγησα την Desmosedici καλά, ήμουν γρήγορος στα τεχνικά σημεία της πίστας, αισθάνθηκα καλά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και έκανα καλούς χρόνους. Το πρωί κάναμε μια τελευταία αλλαγή στις ρυθμίσεις, μαζί με τον Jeremy και τα παιδιά από την Ducati και αυτό βοήθησε να βρούμε άλλα δύο δέκατα.

Ήξερα ότι μπορώ να κερδίσω τον Lorenzo και αυτός ήταν ο στόχος μου. Όπως και νάχει είναι καλά έτσι, είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου, με την ομάδα μου, με τον Filippo (Preziosi) και με όλα τα παιδιά στην Ducati. Αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει το ηθικό μας.

Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε, γιατί υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να γίνουν. Επίσης πρέπει να βελτιωθώ και να συνεχίσω να προσαρμόζω το στυλ μου στην Ducati, γιατί ακόμη δεν οδηγώ όπως θα έπρεπε, αλλά στο μεταξύ θα ευχαριστηθούμε το σημερινό αγώνα και το βάθρο».

 

Επόμενο άρθρο »

Monster Energy Team Peristeras στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans φωτογραφικό: Η πτώση του Pedrosa (με Simoncelli)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα