• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans, Moto2, ΕΔ2: Κυριάρχησε ο Bradl
Βρέθηκε πρώτος κυριολεκτικά στο τέλος
Νέα 13/05/2011 - 23:45

Ο έντονος ανταγωνισμός ήταν το βασικό στοιχείο και στις δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας Moto2. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διαφορά των πρώτων 14 οδηγών ήταν μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο.

 

Για μία ακόμα φορά, βεβαίως, επικεφαλής όλων ήταν ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο οποίος με χρόνο 1:38.709 ήταν ακόμα ταχύτερος από την πρωινή του επίδοση (1:39.150). Μάλιστα το κατάφερε κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο και άφησε δεύτερο τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), ο οποίος ήταν γρήγορος σε όλη τη διαδικασία.

Αν ο Bradl πάρει την Pole Position αύριο θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη για φέτος, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Luthi έχει σημαντικό κίνητρο για τον αγώνα καθώς έχει κερδίσει δύο φορές στο παρελθόν στο συγκεκριμένο Grand Prix.

 

Tρίτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) που προσπάθησε για κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος. Πίσω του βρέθηκε ο Jules Cluzel (Forward Racing) ενώ πέμπτος ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος βελτίωσε σημαντικά την επίδοσή του συγκριτικά με την πρωινή (ήταν 11ος).

 

Έκτος ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), o οποίος στη συγκεκριμένη πίστα έχει σημειώσει την πρώτη Pole Position της καριέρας του το 2009, στα 125cc. Έβδομος ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και όγδοος ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος το 2006 κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Le Mans, όταν μετείχε στην κατηγορία των 250cc. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Aleix Espargarο (Pons HP 40) και Julian Simon (Mapfre Aspar), αντίστοιχα.

 

Ο Valentin Debise (Speed Up) έπεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά κατάφερε να συνεχίσει. Κάποια στιγμή, ο Γάλλος αναβάτης ενοχλήθηκε επειδή τον καθυστερούσε ο Julian Simon και οι δυο τους άρχισαν να χειρονομούν αλλήλοις χαρακτηριστικά.

 

Να σημειώσουμε ότι μόνο οι Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και Ricky Cardus (QMMF Racing Team) δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τον χρόνο τους συγκριτικά με αυτόν που έκαναν το πρωί.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Medical Racing Team (MRT) @ Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans, MotoGP, ΕΔ2: O Stoner και πάλι πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα