• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απόκτηση GS από την BMW Motorrad
Η διαδικασία είναι ευκολότερη πλέον
Νέα Αγοράς 10/05/2011 - 11:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η απόκτηση μιας μοτοσυκλέτας GS ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Τώρα η BMW Motorrad προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για την αγορά μιας μοτοσυκλέτας GS, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

 

Συγκεκριμένα, με την απόκτηση μίας καινούργιας μοτοσυκλέτας GS μέχρι 30 Ιουνίου 2011, ο αγοραστής εξασφαλίζει το όφελος της απόσυρσης χωρίς να χρειαστεί να αποσύρει κάποια μοτοσυκλέτα, με κέρδος την αξία του Τέλους Ταξινόμησης και των Τελών Κυκλοφορίας για 3 χρόνια και με συνολικό άμεσο όφελος έως και €1.600.

 

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της σειράς GS: G 650GS, F650GS, F800GS, R1200GS και R1200GS Adventure.

 

Επιπλέον, όπως και σε όλες τις καινούργιες μοτοσυκλέτες της, η BMW Motorrad σε συνεργασία με τη BMW Financial Services, προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με το επιδοτούμενο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «3asy Ride», με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,3%, καθώς και τη δυνατότητα Μικτής Ασφάλισης, Ασφάλισης Κλοπής και Ασφάλισης Δανείου (Προστασία Δανείου & Προστασία Δόσης).

 

Ειδικότερα, το πρόγραμμα «BMW Motorrad Προστασία Δόσης» είναι ένα νέο, μοναδικό ασφαλιστικό προϊόν που εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη, εξοφλώντας το υπόλοιπο του δανείου άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, στις περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας, ατυχήματος, ακόμα και ακούσιας ανεργίας.

Επίσης, όλες οι καινούργιες μοτοσυκλέτες BMW καλύπτονται από το Πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας «BMW Motorrad Mobile Care» για 5 χρόνια δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε σήμερα το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad.

Επόμενο άρθρο »

Νέο MP3 Yourban LT 300 ie

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ARAI

Χορηγοί