• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc: Ο Kumar μετείχε σε αγώνα στην Ισπανία
Πήρε μέρος στο Ισπανικό Πρωτάθλημα για εμπειρία
Νέα 24/04/2011 - 15:32

O Sarath Kumar, o Ινδός αναβάτης της WTR-Ten10 Racing στην κατηγορία των 125cc, πήρε μέρος στον πρώτο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος που έγινε στη Χερέθ, με σκοπό να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία ενόψει του επόμενου Grand Prix στο Εστορίλ.

Μαζί με τον Kumar, στον αγώνα έλαβε μέρος και ο ομόσταυλός του Francesco Mauriello, χωρίς να έχουν το άγχος της επίδοσης.

 

Μάλιστα, στις δοκιμές για τον αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος ο Kumar βελτίωσε το χρόνο που είχε κάνει κατά τη διάρκεια αυτών για το Grand Prix της Χερέθ, καθώς το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1:53.8 έναντι του 1:55.3, αντίστοιχα. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έλαβα μέρος στον πρώτο μου αγώνα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αν και τερμάτισα 26ος, η εμπειρία ήταν θετική και ελπίζω να μου χρησιμεύσει στην πορεία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα σε αγώνα μοτοσυκλέτα με δίχρονο κινητήρα και βελτίωσα το χρόνο μου στην πίστα της Χερέθ κατά 1,5 δευτερόλεπτα. Αυτό με γεμίζει αισιοδοξία ενόψει του Grand Prix στο Εστορίλ».

Επόμενο άρθρο »

O Rossi "EINSTEIN" του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Suter-BMW: Καμία εργοστασιακή υποστήριξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα