• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχειρίστηκε επιτυχώς ο Pedrosa
Θα πάρει εξιτήριο μεθαύριο
Νέα 06/04/2011 - 13:42

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Ιατρικό Κέντρο «Teknon» της Βαρκελώνης, η επέμβαση που έγινε στον ώμο του Dani Pedrosa ήταν επιτυχής και οι γιατροί αναμένουν να αναρρώσει γρήγορα ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda.

 

Την εγχείρηση έκαναν ο αγγειοχειρουργός Cesar Garcia-Madrid και ο ορθοπεδικός χειρουργός Joaquim Casanas, αυθεντίες στην ειδικότητά τους. Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί αφαίρεσαν την πλάκα τιτανίου και τις βίδες που είχαν τοποθετηθεί στον ώμο του και απομάκρυναν την υποκλείδια αρτηρία από τους ιστούς που υπάρχουν εκεί. Η αγγειογραφία που έγινε έδειξε ότι η ροή του αίματος στην αρτηρία αποκαταστάθηκε και όλα συντείνουν στο ότι δεν θα ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα.

 

Ο Pedrosa θα παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλες 48 ώρες όπου θα ακολουθήσει αγωγή με αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα και έπειτα θα πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να επισκεφτεί πάλι τους γιατρούς για να τον εξετάσουν και να δουν την εξέλιξη της ανάρρωσής του. Από αυτή θα εξαρτηθεί εάν θα του επιτρέψουν να συμμετέχει στο Πορτογαλικό Grand Prix ή όχι.

Επόμενο άρθρο »

Οι συμμετοχές για το MotoGP του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Έρευνα για τη στάση των κριτών στη Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα