• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Δοκιμές της GP12 στη Χερέθ(;)
Αν γίνουν, υπάρχει πιθανότητα να την οδηγήσει και ο Rossi
Νέα 05/04/2011 - 14:44

Όπως ανακοινώθηκε, η Ducati ίσως κάνει δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Χερέθ με την GP12, δηλαδή την μοτοσυκλέτα με τον κινητήρων των 1.000cc, με την οποία θα λάβει μέρος στα Grand Prix την επόμενη χρονιά.

 

Βεβαίως, βάσει των κανονισμών, το πρωτότυπο επιτρέπεται να το οδηγήσουν μόνο οδηγοί-δοκιμαστές και αυτό θα το πράξουν ο Franco Battaini και ο Vittoriano Guareschi (φωτογραφία), ο οποίος είναι και Team Manager.

Όμως, όπως έγινε γνωστό, θα επιτραπεί και στον Valentino Rossi να την οδηγήσει και αυτός. Οι άνθρωποι της Ducati δεν αρνήθηκαν ποτέ ότι ο σούπερ σταρ αναβάτης θα οδηγήσει την GP12 ωστόσο διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στοιχεία αυτής στη φετινή μοτοσυκλέτα (GP11). Καθώς αυτό δεν μπορεί να μπει σε «στεγανά» όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει μια συμφωνία Κυρίων και ότι θα κρατήσουν τον λόγο τους.

 

Πάντως, ο Valentino δεν παρέμεινε στην Χερέθ έπειτα από τον προχθεσινό αγώνα αλλά επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Tavullia. Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά η Ducati κάνει δοκιμές με την G12 στην Ισπανική πίστα, ο Rossi θα πρέπει να επιστρέψει στην Ιβηρική χώρα.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Jerez, Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πτώση του Rossi στις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα