• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Nέο ρεκόρ με 71 πτώσεις το τριήμερο
Οι περισσότερες τα τελευταία 7 χρόνια
Νέα 05/04/2011 - 09:06

Για την πτώση του Rossi που παρέσυρε και τον άτυχο Stoner, πολλά θα γραφτούν τις επόμενες μέρες. Όμως αυτές οι 2 πτώσεις είναι ένα μικρό ποσοστό, μπροστά στις 71 που έγιναν όλο το τριήμερο! 

Ρεκόρ πτώσεων για την πίστα, τα τελευταία 7 χρόνια που υπάρχουν οι συνολικές πτώσεις σε κάθε πίστα, από την στατιστική υπηρεσία της DORNA.

 

H Ισπανική πίστα δεν είναι από αυτές που σημειώνουν πολλές πτώσεις και η επόμενη χρονιά στην οποία είχε πολλές πτώσεις είναι η περσινή με 45 πτώσεις, όσες και το 2005. Τις λιγότερες τις είχε το 2009, με 24 μόλις πτώσεις, στις τρεις κατηγορίες στο τριήμερο του αγώνα.

Πάντως εκτός από τις 28 πτώσεις της Κυριακής, με βρεγμένο οδόστρωμα, οι υπόλοιπες 43 έγιναν σε στεγνό, κυρίως λόγω της ασφάλτου που έχει γίνει γλιστερή.

Με τις 71 πτώσεις η Jerez βάζει υποψηφιότητα για μια από τις 3 πρώτες θέσεις σε πτώσεις, μέσα στο 2011, αφού για παράδειγμα το 2010, η πρώτη θέση πήγε στο Estoril με 130 πτώσεις και η δεύτερη θέση στην Indianapolis με 70.

Ελπίζουμε πάντως να πάρει την πρώτη θέση, αφού αυτό θα σημαίνει λιγότερες πτώσεις για όλες τις υπόλοιπες πίστες του πρωταθλήματος από δω και πέρα. Γιατί πέρα από την στατιστική οι πτώσεις δεν είναι καθόλου καλό πράγμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Η πτώση του Rossi στις δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Hopkins: «Έπινα για να ξεχνώ τον πόνο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα