• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Στην Ducati, δεν κοιμούνται!»
Θεωρεί ότι θα πλησιάσουν τους πρώτους σύντομα
Νέα 04/04/2011 - 13:16

Η τρίτη θέση του Nicky Hayden στη Χερέθ μπορεί να ήταν απρόσμενη, όμως ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati είναι πραγματιστής και αναγνωρίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες ανέβηκε στο βάθρο. Όπως είπε:

«Το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μία νίκη επειδή οι χρόνοι μου στους τελευταίους γύρους ήταν πολύ αργοί εξαιτίας των φθαρμένων ελαστικών. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη! Στην αρχή του αγώνα η μοτοσυκλέτα συμπεριφερόταν πολύ καλά επειδή είχε καλή πρόσφυση. Όμως έπειτα από λίγη ώρα το βασικό στοιχείο ήταν η αυτοσυγκέντρωση και δεν υπήρχε περιθώριο για το παραμικρό λάθος.

 

Οι συνθήκες στην πίστα άλλαζαν από στροφή σε στροφή, επειδή αλλού ήταν βρεγμένη και αλλού στεγνή. Επίσης, τα λάστιχα και η αγωνιστική γραμμή διαφοροποιούνταν συνεχώς. Την τρίτη θέση την εκλαμβάνουμε ως επιτυχία καθώς δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα. Στην Ducati δεν κοιμούνται, κάνουν σωστά τη δουλειά τους και είμαι σίγουρος ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από ό,τι δείχνει ως τώρα. Ξέρω ότι χάνουμε σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τους φτάσουμε στη συνέχεια».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «O Rossi δεν έκανε λάθος»

« Προηγούμενο άρθρο

Θετική αποτίμηση για όλους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα