• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποστολή Qatar: 1η νύχτα με 2 διαφορετικές μοτοσυκλέτες το HRC
H εργοστασιακή ομάδα της Honda, δοκίμασε και τις δύο εκδόσεις την περσινή του ΄07 και τη φετινή του ΄08!
Νέα 07/03/2008 - 00:00
H εργοστασιακή ομάδα της Honda, αυτή του HRC δοκίμασε και τις δύο εκδόσεις της RCV212, την περσινή του '07 και τη φετινή του '08!

Οι Dani Pedrosa και Nicky Hayden είχαν στη διάθεσή τους από μια μοτοσυκλέτα της περσινής χρονιάς και από μια φετινή, αυτή με τις συμβατικές βαλβίδες, αλλά το νέο πλαίσιο και την εξάτμιση πάνω στην ουρά της μοτοσυκλέτας, σε σχέση με τις δύο εξατμίσεις που βγαίνουν στα πλάγια στο περσινό μοντέλο.

Η ομάδα βέβαια αγωνίζεται με ελαστικά της Michelin που είναι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι θα πάει καλά φέτος σε γενικές γραμμές και ειδικά στο Κατάρ. Οι δύο οδηγοί συνεχώς δοκίμαζαν για μερικούς γύρους την έκδοση του '07 και για άλλους τόσους την έκδοση του '08.

Ο Hayden φαίνεται να προτιμάει τη νέα μοτοσυκλέτα, ενώ ο Pedrosa ήταν πιο χαρούμενος με την περσινή. Όμως τον καλύτερό του χρόνο που τον έφερε στην 5η θέση της κατάταξης τον σημείωσε με τη φετινή μοτοσυκλέτα!

Η συνέχεια της νύχτας θα δείξει πως θα κινηθεί η ομάδα και αργότερα θα έχουμε περισσότερη ενημέρωση.Οι διαφορές είναι εμφανείς κυρίως στο πίσω μέρος

Οι διαφορές είναι εμφανείς κυρίως στο πίσω μέρος
Προτιμάει προς το παρόν αυτή του
Προτιμάει προς το παρόν αυτή του '07

Επόμενο άρθρο »

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

de Angelis: «Στόχος είναι να διασκεδάζω την οδήγηση»

Χορηγοί