• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Δύο πλαίσια για την MZ το 2011
Από το "χωροδικτύωμα" θα προέλθει μια street μοτοσυκλέτα
Νέα 02/03/2011 - 14:41

Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα της MZ θα χρησιμοποιήσει δύο πλαίσια στις μοτοσυκλέτες της στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το δεύτερο θα είναι μια εξελιγμένη μορφή του περσινού (τύπου χωροδικτυώματος) και θα υπάρχει σε αυτή που θα οδηγεί ο Anthony West. Αντιθέτως, ο Max Neukirkner, ο νέος αναβάτης της ομάδας, θα χρησιμοποιεί κυρίως το πλαίσιο της FTR.

 

Όπως έγινε γνωστό, το νέο πλαίσιο (χωροδικτύωμα) θα εξελιχθεί ώστε να τοποθετείται και σε μια μοτοσυκλέτα-ρέπλικα της αγωνιστικής που θα δημιουργηθεί για το εμπόριο και η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη προς το τέλος του χρόνου.

 

Ο Martin Wimmer, πρώην αγωνιζόμενος στα 250 και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΖ, δήλωσε σχετικά:

«Είναι αλήθεια ότι το νέο πλαίσιο θα χρησιμοποιηθεί και σε μια μοτοσυκλέτα-ρέπλικα της αγωνιστικής. Όμως η διαδικασία για τη δημιουργία μιας street μοτοσυκλέτας χρειάζεται χρόνο. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να εξελίξουμε το πλαίσιο μέσω των αγώνων. Από την άλλη μεριά το άλλο μας πλαίσιο της FTR, είναι αυτό με το οποίο ο Karel Abraham κέρδισε τον τελευταίο αγώνα πέρσι. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε με αυτή την μοτοσυκλέτα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε περισσότερο και το δικό μας πλαίσιο, από τα στοιχεία που θα διασταυρώνουμε από τις δύο μοτοσυκλέτες.»

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας πέρυσι με το χωροδικτύωμα, ήταν το μεγάλο βάρος του πλαισίου. Η Moto2 της ΜΖ ήταν η βαρύτερη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Όμως σε συνθήκες ολισθηρότητας, όπως στο βρεγμένο η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή και με την βοήθεια του West που παραδοσιακά τα πάει καλά στην βροχή.

Επόμενο άρθρο »

Dorna - MotorLand Aragon μαζί έως το 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

H παρουσίαση του Μπίλη Καντίλη στα σχολεία Πάτρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA