• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tο motograndprix.gr εντυπωσίασε και τον Φεβρουάριο
Στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για την μοτοσυκλέτα
Νέα 01/03/2011 - 18:46

Το www.motograndprix.gr τον Φεβρουάριο του 2011 σημείωσε για έναν ακόμη μήνα εντυπωσιακά νούμερα επισκεψημότητας. Η πορεία που ξεκίνησε από την περσινή ανανέωση τον Απρίλιο του 2010 συνεχίζεται και μάλιστα με τον εμπλουτισμό με νέα της αγοράς και παρουσιάσεις και δοκιμές μοτοσυκλετών κάθε κατηγορίας, οι φίλοι του MotoGP βρίσκουν ενημέρωση και για όσα τους ενδιαφέρουν στις μετακινήσεις τους στο δρόμο. To «MOTOGP on the road» λοιπόν, όπως θα λέγεται και το ειδικό ένθετο που θα φιλοξενείται και στο περιοδικό MOTOGP WORLD από το επόμενο τεύχος. 

 

Τον Φεβρουάριο πάντως με τα δύο τεστ της Μαλαισίας και τον πρώτο αγώνα των WSBK, ο μέσος όρος των σελίδων που διαβάστηκαν ανέβηκε στο εντυπωσιακό για χειμώνα 10,076 σελίδες ανά ημέρα!

 

Συνολικά τον Φεβρουάριο το site μας είχε 145,667 επισκέψεις (Visits), από 35,333 μοναδικούς χρήστες (Unique Visitors), oι οποίοι διάβασαν 282,146 σελίδες (Page Views) και έμειναν κατά μέσο όρο 151’’ δευτερόλεπτα ο καθένας σε κάθε επίσκεψη. Τα κτυπήματα (Hits) ήταν 13,887,673 ενώ το Bandwidth των 205,305,120 KB που χρησιμοποιήθηκε, καταναλώθηκε κυρίως στις ωραίες φωτογραφίες από τις δοκιμές της Sepang.

 

Μέχρι τις 17 Μαρτίου που ξεκινά ο πρώτος Αγώνας της χρονιάς θα έχουμε να παρακολουθήσουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ από την βραδιά της Ducati στην Μπολόνια, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, όπου βέβαια θα βρίσκεται ο Valentino Rossi και όλη η εργοστασιακή ομάδα, από τις 4 – 6 Μαρτίου τις επίσημες δοκιμές της Moto2, από τις 12-14 Μαρτίου τις τελευταίες επίσημες δοκιμές του MotoGP στην πίστα Losail στο Κατάρ και βέβαια από την Πέμπτη 17 Μαρτίου το απόγευμα, τις Ελεύθερες Δοκιμές του πρώτου αγώνα της χρονιάς, για όλες τις κατηγορίες, στον νυκτερινό αγώνα με τον οποίο ξεκινά το Πρωτάθλημα του 2011.

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκολοφόρησε το 2ο τεύχος του cycle Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP, Moto2: Οι επόμενες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA