• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ. Biaggi: «Ο Checa ήταν πολύ γρήγορος»
Ο αναβάτης της Aprilia δήλωσε ικανοποιημένος
Νέα 27/02/2011 - 12:29

Ο Max Biaggi πήρε 40 βαθμούς από τον πρώτο αγώνα που έγινε στο Phillip Island, σε μια πίστα όπου η Aprilia συνήθως έχει μια δυσκολία στο να κερδίσει. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

«Χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να επιτευχθεί αυτό», είπε ο Biaggi. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μοτοσυκλέτα, όμως ακόμα χρειάζεται εξέλιξη. Όπως έχω ξαναπεί, χρειάζεται χρόνος για να αποκτηθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες ώστε να βελτιωθώ κι εγώ. Η δεύτερη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα, συγκριτικά με αυτό του 2010, και με ενθαρρύνει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.»

 

Ο M. Biaggi αναγνώρισε την ανωτερώτητα του Carlos Checa στο Phillip Island δηλώνοντας:

«Οι δικύλινδρες μοτοσυκλέτες τα πάνε καλύτερα σε αυτή τη πίστα αλλά αυτό δεν μειώνει την επίδοση του Carlos ο οποίος σήμερα ήταν ταχύτερος από εμένα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πιέσω για να τον κερδίσω όμως αποφάσισα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα παρά να ρισκάρω να χάσω τη δεύτερη θέση.»

 

Αναφορικά με τον Marco Melandri, o Biaggi είπε:

«Στον δεύτερο αγώνα βρέθηκα σε ένα γκρουπ οδηγών και στην προσπάθειά μου να ξεφύγω, έφθειρα τα ελαστικά. Είδα τον Μelandri και προσπάθησα να ανταγωνιστώ μαζί του. Τόσο ο Marco όσο και η Yamaha θα είναι πολύ δυνατοί φέτος.»

 

Τέλος, ο Biaggi επεσήμανε ότι, εκτός από την Ducati, και η BMW με τον Leon Haslam θα είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι, ενώ τόνισε ότι στην Aprilia θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα για να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Video, η Superpole στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Checa νικητής και στον 2ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα