• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: On-board κάμερες από φέτος
Η συγκεκριμένη τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στο Donington
Νέα 08/02/2011 - 18:04

Οι άνθρωποι της FIM αποφάσισαν να κάνουν πιο ενδιαφέροντες τηλεοπτικά τους αγώνες του WSBK. Έτσι στο Donington, τη δεύτερη διοργάνωση της χρονιάς, οκτώ μοτοσυκλέτες θα διαθέτουν ενσωματωμένες κάμερες για να μεταδίδονται «υποκειμενικά» πλάνα (όπως λέγονται) από τη δράση εντός πίστας.

 

Οι μικροκάμερες δοκιμάστηκαν ήδη κατά τη διάρκεια του τεστ στο Portimao και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Όπως ανακοινώθηκε, οκτώ ζεύγη από αυτές θα τοποθετηθούν σε ισάριθμες μοτοσυκλέτες που μετέχουν στο θεσμό. Οι επτά θα αφορούν αναβάτες που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα και ένα ζεύγος μικροκαμερών θα τοποθετείται με τυχαία επιλογή στην μοτοσυκλέτα κάποιου από τους υπόλοιπους οδηγούς.

 

Ο Fabrizio Civirani, σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παραγωγός των αγώνων του WSBK, δήλωσε σχετικά:

«Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εξελίχθηκε σε συνεργασία με την “Infont Italia”. Βασικοί παράγοντες ήταν η ασφάλεια και η όσο το δυνατόν καλύτερη ευκρίνεια. Οι μικροκάμερες εξελίχθηκαν έπειτα από συνεργασία ειδικών από διάφορους τομείς με το Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Είμαστε χαρούμενοι επειδή το τηλεοπτικό αποτέλεσμα από τις δοκιμές στο Portimao ήταν καλύτερο από ό,τι περιμέναμε, καθώς δεν υπήρχαν ταλαντώσεις και αποσυντονισμοί στη λήψη της εικόνας. Τώρα απομένει να κάνουμε σωστά το μοντάζ», είπε ο F. Civirani ο οποίος επεσήμανε ότι η εξέλιξη των μικροκαμερών θα συνεχιστεί για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα.

Επόμενο άρθρο »

Οι J. Lorenzo, B. Spies στην Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

N. Hayden: «Με ακούν στην Ducati»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα