• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 3: Η έκπληξη από τον Simoncelli
Ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini ήταν πρώτος
Νέα 03/02/2011 - 19:10

Δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα για την San Carlo Honda Gresini στην Μαλαισία. Ο Marco Simoncelli σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο των τριήμερων δοκιμών και φυσικά ήταν ευτυχισμένος. Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Στην Βαλένθια καταλάβαμε ότι η μοτοσυκλέτα είχε πολλές δυνατότητες. Η Sepang δεν είναι μία από τις αγαπημένες μου πίστες και αυτό κάνει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας ακόμα σημαντικότερο. Κατάφερα να είμαι σταθερός στην απόδοσή μου και να κάνω ταχείς χρόνους συνεχώς. Σήμερα κάναμε δοκιμές προσομοίωσης αγώνα. Η ομάδα δούλεψε θαυμάσια, οι αλλαγές στην μοτοσυκλέτα απέδωσαν και όλα πήγαν εξαιρετικά. Όλοι βελτιωθήκαμε και κυρίως εγώ. Παρά την επιτυχία μας πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να επικεντρωθούμε στις επόμενες δοκιμές.»

 

Ο Hiroshi Aoyama τόνισε:

«Σήμερα δουλέψαμε με το να στήσουμε σωστά την ανάρτηση. Το τριήμερο ήταν εποικοδομητικό καθώς βελτιώσαμε πολλά και μπορέσαμε να καταλάβουμε που είμαστε δυνατοί. Η ομάδα λειτούργησε υπέροχα και αρμονικά. Τώρα πρέπει να δούμε τα δεδομένα και να ετοιμαστούμε για τις επόμενες δοκιμές.»

 

Ο Fausto Gresini δεν έκρυψε την χαρά του:

«Το σημερινό αποτέλεσμα μας έδωσε μια μεγάλη χαρά και ώθηση ταυτόχρονα. Ο Simoncelli ήταν εκπληκτικός όλο το τριήμερο και είμαι ενθουσιασμένος μαζί του. Ξέραμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όμως αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας! Το αξίζει γιατί δούλεψε σκληρά. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της Honda που μας έδωσαν μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα αλλά και αυτούς του χορηγού μας “San Marco”. Τώρα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάναμε, αλλά πρώτα ας χαρούμε την ημέρα!»

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 3: Παραγωγικό τριήμερο για την LRC Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα