• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto Guzzi V7 Racer
Αναβίωση ενός θρύλου για συλλέκτες (και όχι μόνο)
Νέα Αγοράς 03/02/2011 - 22:24

Η Moto Guzzi δημιούργησε την νέα V7 Racer με σκοπό να αναβιώσει τον θρύλο της V7 Sport, ενός από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εταιρείας από το Mandello del Lario. Η μοτοσυκλέτα διακρίνεται από το ιδιαίτερο στυλ της, κλασικά Ιταλικό, και εκπέμπει την χαρακτηριστική εικόνα της εταιρείας.

Το χρώμιο είναι το υλικό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Το χρωμιωμένο ρεζερβουάρ, που είναι διακοσμημένο με δερμάτινο λουράκι, οι χρωμιωμένες εξατμίσεις, το κόκκινου χρώματος πλαίσιο, το σουέτ μονόσελο, η πινακίδα για τον αριθμό τύπου φέρινγκ και γενικότερα η όλη σχεδίαση της V7 Racer δείχνουν την εποχή από την οποία προέρχεται (αλλά και σε ποιους προορίζεται εμπορικά). Ωστόσο, το στοιχείο που κάνει την V7 Racer μοναδική –αλλά και συλλεκτική– είναι η αριθμημένη ταμπέλα «limited edition» που διαθέτει.

 

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος, με περιεχόμενη γωνία 90 μοίρες, και έχει χωρητικότητα 744 κ. εκ. Διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ψεκασμού καυσίμου «Weber Marelli», μονόδισκο συμπλέκτη ενώ πληροί την νόρμα «Euro 3» αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων. Οι τροχοί έχουν διάσταση 3,50x17 και 2,5x18, αντίστοιχα.

 

Η Moto Guzzi V7 Racer διατίθεται στην τιμή των 9.990 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται οδική ασφάλεια δύο ετών. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για επιπλέον δύο χρόνια. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 84 μήνες, με σταθερό επιτόκιο 6,9%.

Επόμενο άρθρο »

O Leon Haslam φορά Dainese D-Air

« Προηγούμενο άρθρο

VINTAGE PELLE AΠΟ ΤΗΝ DAINESE

Χορηγοί