• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
R. Xaus: «Θα ήμουν σίγουρα στο WSBK φέτος»
Διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι εκτός
Νέα 26/01/2011 - 14:08

Ο Ruben Xaus, σε συνέντευξή του, απέρριψε τη φημολογία βάσει της οποίας θα τελείωνε πρόωρα η καριέρα του στο WSBK ήδη από την περσινή χρονιά.

Ως αναβάτης της Ten Kate Honda για το 2011, ο Ισπανός απάντησε ότι η ένταξή του στην Ιαπωνική ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο έδειξε ποιος είχε δίκιο τελικά.

«Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα συμμετείχα στο WSBK και φέτος» δήλωσε απερίφραστα ο Xaus.

«Αυτό που ήθελα ήταν να βρεθώ σε μια καλή ομάδα που να έχει και μια αντάξια μοτοσυκλέτα. Όπως ξέρετε, αποφεύγω να μιλάω πολύ και όταν το κάνω δεν λέω χαζομάρες. Περιμένω να τελειώσουν οι συζητήσεις και έπειτα ανοίγω το στόμα μου. Κάποιες φορές βλέπουμε αναβάτες να δοκιμάζουν μέχρι και τέσσερις διαφορετικές μοτοσυκλέτες αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι όπως αυτοί» τόνισε ο 32χρονος αναβάτης και συνέχισε λέγοντας:

 

«Πολλοί με ρωτούσαν σε πια ομάδα θα πήγαινα αλλά ποτέ δεν τους απαντούσα. Έλεγα μόνο ότι ήθελα να οδηγήσω μια καλή μοτοσυκλέτα. Αναπτύξαμε μια πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Ten Kate Honda και έπειτα από συζητήσεις συμφωνήσαμε για το 2011. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη», κατέληξε ο Xaus.

Επόμενο άρθρο »

Το επιχειρηματικό πνεύμα του V. Debise

« Προηγούμενο άρθρο

Η λίστα συμμετοχών του WSBK 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα