• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ηaga: H Aprilia είναι μια σπουδαία μοτοσυκλέτα
«Ναι!, είμαι έτοιμος να κερδίσω το Πρωτάθλημα»
Νέα 26/01/2011 - 00:28

 

Ο Noriyuki Haga μετά την παρουσίαση της ομάδας Pata Racing Team Aprilia στην Verona, έδωσε μια μίνι συνέντευξη σε Ιταλούς δημοσιογράφους, σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την οδήγηση της Aprilia RSV4:

«H Aprilia είναι μια σπουδαία μοτοσυκλέτα και ένιωσα αμέσως άνετα πάνω στην σέλα της. Τα τεστ που ήδη κάναμε δεν μας επέτρεψαν να ερευνήσουμε όλες τις ρυθμίσεις και έχουμε ακόμη πάρα πολλά να μάθουμε για τη νέα αυτήν μοτοσυκλέτα. Από αύριο θα κάνουμε δοκιμές στο Portimao και πρέπει να τα πάμε καλά για να αρχίσουμε καλά την σεζόν.»

 

«Οι αναρτήσεις είναι το σημείο που θα επικεντρωθούμε. Δεν βρήκα ακόμη τις ρυθμίσεις που θα με κάνουν όσο γρήγορο θέλω. Ο κινητήρας είναι τέλειος όπως είναι. Πολύ δυνατός και είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε γρήγορα. Έχουμε να κάνουμε τις μικρορυθμίσεις και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε στο Portimao.»

 

Στην ερώτηση ποιούς θεωρεί φαβορί για τον Τίτλο είπε:

«Είναι δύσκολο να πεις. Ακόμη δεν έχω σκεφτεί ποιός θα είναι ο δυνατότερος φέτος. Υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστικοί οδηγοί και μερικές ομάδες που μπορούν να πάνε καλά. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποιός θα είναι ο ταχύτερος στον πρώτο αγώνα, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη τώρα.»

 

Τέλος στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του υποψήφιο για τον Τίτλο, δήλωσε κατηγορηματικά:

«Ναι!, είμαι έτοιμος να κερδίσω το Πρωτάθλημα»

Επόμενο άρθρο »

Η λίστα συμμετοχών του WSBK 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Ben Spies: «Είμαι έτοιμος για τη Sepang!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα