• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haga: O Biaggi δεν με ανησυχεί!
«Θα προσπαθήσω να φτάσω τις 60 νίκες»
Νέα 23/01/2011 - 13:07

Ο Nori Haga ήταν σε μεγάλα κέφια στην Verona, στην διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας Team Pata και έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις: 

«Δεν ανησυχώ για τον Max Biaggi! Πιστεύω ότι μπορώ να αρχίσω να κερδίζω και πάλι με αυτήν την μοτοσυκλέτα και να προσπαθήσω να φτάσω τις 60 νίκες που είναι ο στόχος μου. Μετά μπορώ να αποσυρθώ.» Ο Noriyuki Haga έχει τώρα 43 νίκες!

 

Στην διάρκεια της παρουσίασης της Pata, του νέου χορηγού της ομάδας που έχει προέλθει από την συγχώνευση των ομάδων BRC Racing και DFX Corse, ο Πρόεδρος της «Pata Racing Team Aprilia» (όπως θα λέγεται τώρα), ο Daniele Carli και ο Team Manager Marco Borciani αποκάλυψαν την Aprilia RSV4 R Factory, με την οποία θα αγωνιστεί φέτος ο Nori. Οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν ότι η ομάδα του Haga θα έχει την βοήθεια της επίσημης εργοστασιακής ομάδας της Aprilia, αλλά η απουσία κάποιου αντιπροσώπου του εργοστασίου σχολιάστηκε αρνητικά.

Η πρώτη δοκιμή με τα νέα χρώματα της ομάδας θα γίνει σε λίγες μέρες στο Portimao, στη διάρκεια ενός τριήμερου τεστ στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες των Superbike.

«O σκοπός μου είναι ο Τίτλος, αλλά ο πρώτος στόχος θα είναι να κερδίσω τις εργοστασιακές Aprilia,» είπε ευθαρσώς ο Haga.

Ο Max Biaggi το πήρε το μήνυμα... αλλά με τη σειρά του μήπως κάνει κάτι ώστε η εργοστασιακή βοήθεια στον Ιάπωνα να μην είναι ίδια με τη δική του; Μήπως λέμε τώρα…

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom Παραλειπόμενα: Ο Valentino το κεντρικό πρόσωπο

« Προηγούμενο άρθρο

Η Mahindra στο MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα