• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yoshimura Suzuki επιστρέφει στο WSBK
Με αναβάτη τον Josh Waters
Νέα 23/01/2011 - 12:37

Όπως έγινε γνωστό, η Yoshimura Suzuki θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surerbikes το 2011 και θα δώσει το παρόν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στο Philip Island.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η ομάδα ουσιαστικά έλαβε μέρος μόνο στη Monza καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε δεν της επέτρεψαν να συμμετέχει και στους αγώνες της Imola και του Magny-Cours, όπως ήταν προγραμματισμένο.

 

Αναβάτης της GSX-1000 Yoshimura R θα είναι ο Αυστραλός Josh Waters (νικητής στο εθνικό πρωτάθλημα Superbikes της χώρας του το 2009). Το 2010 ο J. Waters επρόκειτο να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Ama με την ομάδα Rockstar Makita Suzuki, όμως ένα ατύχημα άλλαξε τα σχέδιά του.

Ο Waters θ' αντικαταστήσει τον Ιάπωνα Daisaku Sakai ο οποίος έλαβε μέρος στον περυσινό αγώνα στην Ιταλία (και ο οποίος «έκλεψε την παράσταση» με τις θεαματικές πτώσεις του).

 

Εκτός από τη συμμετοχή τους στον αγώνα του Philip Island, οι άνθρωποι της Yoshimura Suzuki δήλωσαν ότι προτίθενται να συμμετέχουν και σε άλλους του WSBK όπως και στον οκτάωρο αγώνα της Suzuka.

Επόμενο άρθρο »

Η προσωρινή λίστα οδηγών της Motο2

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom Παραλειπόμενα: Ο Valentino το κεντρικό πρόσωπο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα